Лайм

Софія Ротару показала фото зі святкування дня народження, на яких зібралася вся родина

Свято пройшло в тихій сімейній обстановці

7 серпня Софія Ротару відсвяткувала день народження - знаменитій українській співачці виповнилося 73 роки. Торжество пройшло в колі найрідніших людей: дітей та онуків. Близькі обсипали артистку привітаннями і показали, який для іменинниці влаштували сюрприз.

Фото зі святкування артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На знімку Софія Михайлівна зображена в оточенні своєї родини: сина Руслана Євдокименка, невістки Світлани та онуків Анатолія і Софії. Публікацію Ротару залишила без підпису, лише супроводила емодзі у вигляді сердечка.

Софія Ротару з сім'єю Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Більше сімейних фото зі святкового вечора в своєму фотоблозі опублікувала 19-річна Соня. "Святкування" - коротко написала онука співачки.

Софія Ротару з онуками Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Шанувальники співачки зробив масу компліментів сім'ї і самій Софії Ротару. Багато хто відзначив, що дивлячись на артистку складно повірити, що їй виповнилося 73 роки.

Софія Ротару з сином, невісткою та онуками Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Софія Ротару з онукою Сонею і онуком Анатолієм Фото: instagram.com/iamsofiaeve

  • Естрадна співачка Софія Ротару показала свій розкішний заміський будинок, який розташований недалеко від Києва - в елітній Конча-Заспі. Особняк знаходиться в оточенні сосен і огороджений високим парканом.
  • Онук Софії Ротару, молодий музикант і продюсер Анатолій Євдокименко, представив в мережі новий трек Solar Affair. Жанр, в якому пише музику Анатолій, далекий від "Я ж його любила", але бабуся оцінила.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях