Лайм

У мережі з'явилося фото розкішного особняка принца Гаррі і Меган Маркл в Каліфорнії

Покупка обійшлася парі в 14 650 000 доларів

Перший власний будинок принца Гаррі і Меган Маркл виявився розкішним маєтком з трояндовими садами, оливковими деревами, тенісним кортом, басейном, чайною і гостьовим будинком на дві спальні. Видання Page Six повідомляє, що маєток вартістю $ 14,6 млн знаходиться в Монтесіто - одному з найпрестижніших поселень в США.

Фото: pagesix.com

Після того, як пара подала до суду на папараці за порушення їхньої конфіденційності в орендованому будинку в Лос-Анджелесі, преса не може підібратися до їх житла. Проте в ЗМІ потрапив знімок з Google Maps і вид на маєток на тлі гірського хребта Санта-Інез.

Фото: pagesix.com

З чуток, герцог і герцогиня Сассекські позичили гроші на будинок у батька Гаррі, принца Чарльза, але джерело Page Six це заперечує. "Меган і Гаррі нарешті відчувають, що вони самі по собі, і це прекрасно. Вони купили цей будинок самостійно, а не в борг. Це дійсно їхній дім, і їм кортить його обжити", - розповів він.

У місто Монтесіто в окрузі Санта-Барбара пара переїхала на початку липня, провівши карантин в особняку Тайлера Перрі в Лос-Анджелесі. По сусідству з ними живуть інші голлівудські зірки, в тому числі подруги сім'ї Опра Уїнфрі і Еллен Дедженерес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.