Лайм

Володимир Остапчук зробив своїй коханій дорогий подарунок - про таке вона мріяла цілих 10 років

Шоумен подарував коханій люксовий автомобіль

Український телеведучий Володимир Остапчук зробив розкішний подарунок своїй обраниці, нотаріусу Христині Горняк. Тепер в сумочці дівчини лежать ключі від новенького Range Rover.

Подробицями шоумен поділився в програмі "Зірковий шлях". За словами ведучого, цей автомобіль був давньою мрією Христини.

Христина Горняк та Володимир Остапчук Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Вона мені розповідала, що завжди мріяла про Range Rover. Завжди. Останніх років 10. Звичайно ж, я прислухаюся до її бажань і мрій і, по можливості, намагаюся їх виконувати", - зізнався Остапчук.

Христина в свою чергу розповіла, як Володимир підніс їй цей фантастичний презент. І зробив це, за її словами, в кращих традиціях. Остапчук зав'язав коханій очі і відвіз в місце, де її чекав сюрприз.

Коли дівчина зняла пов'язку, то побачила перед собою чорний Range Rover, перев'язаний великим червоним бантом. Все це супроводжувалося феєрверками.

Володимир Остапчук подарував Христині Горняк дорогий автомобіль Фото: кадр з відео

У бесіді з журналістами Горняк також розповіла, що вже познайомилася з дітьми Остапчука від попереднього шлюбу - 7-річною донькою Емілією та 2-річним сином Еваном-Олександром. Знайомство проходило в одному із заміських комплексів під Києвом.

"Ми дуже класно провели час, - говорить нотаріус. - Ми їздили в басейн з Емілією та Еваном. Я трохи хвилювалася, але пройшло все набагато краще, ніж я думала. Тепер чекаємо їх в гості".

Володимир Остапчук з дітьми Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Володимир Остапчук та Христина Горняк познайомилися в серпні 2019 року на весіллі в Італії. Шоумен запевняє, що нові стосунки не були причиною його гучного розлучення з дружиною.
  • З Оленою Войченко ведучий офіційно розлучився в березні 2020 року. Шлюборозлучний процес тривав досить довго, тому що так передбачено законодавством, коли є діти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях