Лайм

Колишній актор "Дизель Шоу" розповів про фатальну аварію та про вихід зі студії: Мені стало легше

Олег Іваниця вперше поділився спогадами

Аварія з автобусом акторів "Дизель Шоу", в якій загинула гумористка Марина Поплавська розділила життя її колеги, актора Олега Іваниці, на до та після.

У студії проекту "Кава з перцем" каналу "Україна" Іваниця вперше згадав подробиці жовтневої ночі 2018 року і розповів, чому після смерті напарниці вирішив покинути "Дизель Шоу".

Олег Іваниця Фото: Instagram / Олег Іваниця

За словами Іваниці, наслідки аварії могли бути ще більш плачевними, адже якби не вантажівка, з яким сталося зіткнення, автобус міг би взагалі зійти з траси. "[Вантажівка] їхала перед нами в крайній смузі зі швидкістю 50 км/год, як він [водій] говорив. Ми їхали в другій смузі зі швидкістю 90, і в якийсь момент автобус почав повільно рухатися в сторону і вдарився об цю фуру, - згадав актор. - Якби її не було, то там далі або відбійник, або стовпи. Там би вже все було по-іншому".

Як додав актор, такі ситуації розбивають життя на до та після - приходить розуміння, що нічого не має значення. "Є речі реально важливі, а ми часом паримося далеко не через головне", - пояснив він.

Про загибель Марини Поплавської акторам повідомили лікарі, які прибули на місце аварії. Як згадав Іваниця, повірити в це було вкрай важко, так як команда була впевнена, що актриса зійшла ще в Житомирі - так вона іноді робила, повертаючись з гастролей.

Аварія підштовхнула актора змінити своє життя. Тоді ж він прийняв рішення піти з "Дизель Шоу" і зайнятися власними проектами. "Мені, напевно, стало легше. Я впевнений - якби залишився, мені було б важче. Фактично нове життя почав, інші проекти".

Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де до цього пройшов один з концертів їхнього туру. О 06:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. В момент ДТП актриса перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм. Інші актори отримали травми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях