Лайм

Із кондитера в зірки: як і чим сьогодні живе переможець шоу "Х-фактор" Міша Панчишин

Як склалося життя співака після проекту

У 2017 році переможцем відомого українського вокального шоу "Х-фактор" став співак Міша Панчишин. theLime вирішив згадати історію талановитого молодика і з'ясувати, чим він займається сьогодні.

Майбутній співак народився в 1998 році в місті Рудки Самбірського району Львівської області. Навчався в гімназії, яку закінчив у 2015 році. Продовжив освіту у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу за професією кухар-кондитер і навіть працював у суші-барі у Львові.

Співом Панчишин ніколи не займався професійно, проте музика була його захопленням з раннього дитинства. У 2017 році Михайло взяв участь в популярному талант-шоу "X-Фактор" на телеканалі СТБ. Дійшовши до фіналу, він потрапив в команду Дмитра Шурова.

Миша Панчишин Фото: youtube.com

У фіналі суперником Панчишина був Юрко Юрченко, який був кумиром молоді в 1990-х роках. Однак молодій людині вдалося переспівати навіть відомого співака.

30 грудня в суперфіналі Панчишин став переможцем шоу в результаті публічного голосування телеглядачів України. Крім перемоги, він отримав 1 мільйон гривень, можливість записати пісню і зняти на неї кліп, а також тривалу ротацію на радіостанції Хіт FM.

Миша Панчишин Фото: youtube.com

19 квітня 2018 року у Львові відбувся його сольний концерт. В цьому ж році він випустив дебютний кліп на пісню "Вода крижана".

У 2019 співак випустив пісню "Baby". За його словами, ця композиція - філософський підсумок метаморфоз особистості в результаті формування світогляду і уявлень про відносини.

Миша Панчишин Фото: instagram.com / yanptashkin

"Перші рядки пісні прийшли шість років тому, коли я писав портрет своєї дівчини. Я любив фарби і свою художню школу, музики не було навіть в планах. А коли ми стали колишніми, спогади про ці відносини трансформувалися у повноцінну пісню ", - розповів співак.

На сьогоднішній день співак продовжує займатися сольною кар'єрою. У соціальних мережах Міша Панчишин не надто активний - в Instagram зірка зрідка викладає фото і ділиться своїми думками.

Миша Панчишин Фото: instagram.com / yanptashkin

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях