Лайм

Нателла Крапівіна розповіла про страждання її доньки в університеті Лондона

Продюсерка Нателла Крапівіна (колишня продюсерка співачки Світлани Лободи) розповіла, через які страждання пройшла її донька Софія, навчаючись в університеті Лондона, Велика Британія.

Про це Нателла Крапівіна написала в Інстаграмі.

За її словами, наразі її донька закінчила університет — з червоним дипломом.

«Коли я читала відгук її куратора, я не могла стримати сліз. Коли про твою дитину говорять як про людину високих моральних цінностей, розумну, виховану, чесну і здатну аналізувати і робити висновки — тебе переповнює захоплення і чиста радість», — зазначила продюсерка.

Це навчання, за словами Крапівіної, коштувало її доньці чимало зусиль.

«Я знаю, чого тобі це вартувало! Якщо ви думаєте, що навчання в Лондоні – це розкішні школи у стилі Гоґвортсу – ви помиляєтеся. Це кімнатки на двох із загальним туалетом на поверсі, убога їжа та нескінченне штудування непідйомних обсягів інформації. Це самотність та туга за сім'єю. Іноді я не могла тижнями поговорити з дитиною по телефону просто тому, що в неї не було ні хвилини вільного часу. Це дисертація розміром з «Капітал» Маркса і, звичайно, довгі-довші дні далеко від сім'ї», — зазначила продюсерка.

Попереду у доньки Нателли Крапівіної магістратура і їхній спільний новий проект, над яким вони працюють і незабаром представлять світові.

Новини партнерів

Читайте також