Лайм

Репяхова похвалилася новою квартирою: "у сина буде своя кімната"

Михайлик буде задоволений - для іграшок місця дуууже багато!

Дружина Віктора Павліка, концертна директорка, блогерка та підприємиця Катерина Репяхова похвалилася, що її родина переїхала в нове житло - відтепер 3-річний син подружжя матиме власну кімнату.

Про це вона розповіла в сторі у своєму Instagram.

Щаслива Катерина розповіла про переїзд ще з ліфта, яким вони з Віктором Павликом підіймалися до квартири. Жінка не змогла довго тривати новину в таємниці, тож відразу провела невеличку екскурсію.

Найперше, що показали Павлики - це кімната їхнього сина Михайлика.

"Частково покажу квартиру. Перше - про що я мріяла і чому дуже сильно рада – це тому, що у Михасика буде тепер своя власна кімната. Тут ми все облаштуємо. Тому, нехай це буде до, ось таке, і буде після", – розповіла Репяхова.

Також Катерина показала кухню, яка в новій квартирі об'єднана з вітальнею і великою ігровою зоною, тож маленький Михайлик точно буде задоволений, а його зіркові батьки матимуть більше простору для творчості.

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова розповіла про сина Михайла, якому у червні виповнилося три роки. Вона не приховує, що хлопчик має затримку мовлення, і покращити ситуацію зіркова мама намагається за допомогою різних методів, про які розповіла у мережі.

Новини партнерів

Читайте також