Лайм

Скільки кольорів на картинці? Нова загадка на уважність зламала людям мозок

Користувачі не можуть прийти до єдиної думки

Нова загадка долає інтернет, попутно підриваючи мозок кожному, хто намагається впоратися з цим завданням. На перший погляд вона може здатися простою, але не поспішайте так думати.

Користувач під ніком erodaxgolden поділилася у себе на сторінці в Твіттері картинкою з пропозицією порахувати кольори. Відразу може здатися, що на знімку тільки білий фон, ну або два блідих відтінки. Але якщо придивитися або вдатися до допомоги фоторедактора - можна побачити набагато більше кольорів. Тільки от скільки?

"Для тих, хто бачить тільки два кольори. Я змінив яскравість картинки, щоб показати, що тут дійсно 5 кольорів", - написав один з користувачів.

Не всі згодні з тим, що на зображенні 5 кольорів. Інші побачили більше.

"Я зменшила яскравість, збільшила контрастність, різкість і насиченість. А потім подивилася на картинку з різними тонами і отримала ось це. Робіть з цим що хочете", - зазначила caveswithbugz.

А скільки кольорів бачите ви?

  • Раніше theLime публікував 5 оптичних загадок, які завели людей в глухий кут. Перевірте себе на кмітливість і здатність бачити речі такими, якими вони є.
  • Скучили за офісом? У мережі з'явився симулятор його звуків - в ньому кашляють і базікають ваші колеги. Можна включити фоном під час роботи на дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм