Лайм

Instagram-паблік колекціонує двійників знаменитостей, і схожість деяких вражає

Цікаво, чи зможете ви на цих знімках знайти "оригінал"?

У той час як одні мріють бути схожими на своїх кумирів, копіюючи все, від зачіски до гардероба, інші просто народжуються з такими ж рисами обличчя.

Деякі щасливчики стають частиною Instagram-пабліку Same de la Same, який об'єднує двійників відомих людей з усього світу. Ми вибрали кілька найкращих фотографій для порівняння. Цікаво, чи зможете ви на цих знімках знайти "оригінал"?

Двійник і Джонні Депп Фото: instagram.com/same.de.la.same

Творцем аккаунта став хлопець на ім'я Фредді Сливинський. Він працює копірайтером, а у вільний час любить створювати різні круті речі.

"Я люблю думати про різні ідеї і створювати нові речі. Я хотів створити сторінку в Instagram, про яку знала б кожна людина в світі, і зробити її однією з найбільших спільнот", - поділився Фредді.

Двійник і Джейсон Стетхем Фото: instagram.com/same.de.la.same

І це у нього вийшло. На сьогоднішній день за роботами хлопця стежать понад 30 тисяч користувачів соціальної мережі.

Думаючи про ідеї для сторінки Фредді згадав гру, в яку грав в дитинстві зі своїм братом-близнюком. Суть її полягала в тому, щоб шукати на вулицях, торгових центрах, пляжах та інших публічних місцях людей, схожих на відомих особистостей. Так і з'явилося Instagram-спільнота Same de la Same.

Двійник і Тейлор Свіфт Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Кім Кардашьян Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Емма Уотсон Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Мерайя Кері Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Кріс Еванс Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Джордж Клуні Фото: instagram.com/same.de.la.same

Двійник і Брітні Спірс Фото: instagram.com/same.de.la.same

  • Студент-архітектор з Великобританії створює неймовірні картини за допомогою старої друкарської машинки. Готовими роботами 23-річний художник ділиться в Instagram, де у нього з'явилося чимало шанувальників.
  • Читайте також на theLime, як художник і фотограф Кевін Карден вже десять років захоплюється Фотошопом і редагуванням фотографій. Набивши руку, талановитий тато перетворює знімки з дітьми в справжні екшн-сцени, що нагадують фільми Marvel.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм