Лайм

Жінка затіяла вдома ремонт і знайшла схованку з алкоголем - пляшки пролежали в стіні майже 90 років

Знахідка дуже сподобалася домовласниці

Мешканка Сіетла (США) на ім'я Дженна Уолден випадково виявила в стінах свого старого будинку дивовижну знахідку - тайник зі спиртними напоями часів сухого закону, коли виробництво та продаж алкоголю були заборонені.

Американка готувала свій будинок до продажу, але перед цим вирішила його трохи підмарафетити. Демонтувавши одну зі стін, господиня натрапила на ящики з пляшками, пише Kiro7. Деякі з них зберегли маркування, що вказує, що випивка була розлита в 1933 році.

Фото: kiro7.com

"Це було дійсно здорово - знайти ці маленькі капсули часу", - поділилася щасливиця. Жінка вважає, що цей алкоголь з часів сухого закону, який діяв в США з 1920 по 1933 рік.

Спиртне було розлите в різні тари, в тому числі й в пляшки з-під кетчупу. За словами американки, це було домашнє пиво.

Фото: kiro7.com

Дженна навіть наважилася відкоркувати пляшку раритетного напою і влаштувати дегустацію. Як зізналася жінка, напій на смак нагадує сидр тільки з дуже різким запахом оцту.

Тепер ця історична знахідка перейде в руки новим власникам будинку. Можливо, це буде знавець, який знайде раритетному алкоголю належне застосування.

Фото: kiro7.com

  • Читайте також на theLime історію іспанця, який знайшов у своєму будинку історичну цінність. Виявляється, за стінами його апартаментів роками ховався фасад старої лікарні Святого Георгія, побудованої в XIV столітті.
  • Користувач сайту Reddit виявив дивовижну знахідку, яка роками ховалася в стінах його будинку. Відкривши вентиляційний отвір, хлопець побачив пачку любовних листів з минулого, перев'язаних мотузкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм