Лайм

Хлопець зробив дівчині пропозицію через робота, що доставляє продукти під час локдауну - це дуже зворушливо

Реакція коханої коштувала таких зусиль

Закоханий житель Великобританії на ім'я Бен Хоган вирішив оригінально зробити пропозицію руки та серця своїй дівчині. Хлопець згадав, що його кохана Шеррі без розуму від роботів-кур'єрів, і попросив компанію прислати одного з них.

Зазвичай, це чудо техніки під назвою Starship доставляє людям замовлення з магазинів під час карантину, але заради кохання первтілився у Амура, і передав обручку майбутній нареченій, пише BBC.

Бен Хоган і робот Starship Фото: Кадр з відео

Хлопець розповів, що не очікував, що в компанії зможуть виконати його прохання, адже таких роботів немає в місті, де він живе зі своєю обраницею. "Я не знаю, яку магію вони застосували, щоб змусити робота проїхати так далеко, але я дуже вдячний", - сказав щасливий наречений.

Коли робот під'їхав до будинку, Бен і Шеррі вийшли разом. Дівчина не одразу зрозуміла, що відбувається, але коли коханий дістав звідти обручку - наречена не змогла стримати сліз, і, звичайно ж, сказала "так".

Пара почала зустрічатися перед першим локдауном в Великобританії і згодом стала жити разом. Тепер дата весілля залежатиме від ситуації з коронавірусом в країні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм