Лайм

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест розлучаються: згадуємо найяскравіші образи пари на публіці

Після семи років шлюбу пара врішила більше не бути разом

Минулими вихідними стало відомо про те, що зірка реаліті-шоу, актриса та фотомодель Кім Кардаш'ян все ж подала на розлучення зі своїм чоловіком, репером Каньє Вестом. theLime вирішив згадати їхню історію кохання та найбільш пам'ятні виходи на публіку.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест c дітьми Фото: pinterest.com

Для Кім Кардаш'ян шлюб із репером був уже третім, а для Каньє Веста - першим. Вони почали зустрічатися тільки в 2012 році, хоча знали один одного вже близько п'яти років. 31 жовтня 2013 року, на 33-й день народження Кім, Вест зробив їй пропозицію на стадіоні AT&T-парк в Сан-Франциско перед членами родини та їхніми друзями. Менш ніж через рік пара одружилася - це сталося 24 травня 2014 року під Флоренцією (Італія).

Пара виховує чотирьох дітей: дочку Норт Вест (2013), сина Сейнта Веста (2015), дочку Чикаго Вест (2018) і ще одного сина Саама Веста (2019). Двоє молодших дітей були народжені за допомогою сурогатних матерів.

Кім Кардаш'ян з дітьми Фото: instagram.com/kimkardashian

На початку 2021 року ЗМІ облетіла новина про те, що Кардаш'ян вже найняла адвоката щодо розірвання шлюбу. Тоді стало відомо, що у пари безліч розбіжностей із різних питань - від способу життя до політичних поглядів, також Вест ще в 2018 році зізнався, що він страждає на психічне захворювання - біполярний розлад, при якому депресія чергується з манією.

Найбільші складності в їх відносинах почалися в липні 2020 року, коли Каньє Вест оголосив про своє рішення балотуватися в президенти США. Тоді він написав серію твітів, в яких звинуватив свою дружину Кім Кардаш'ян в спробі закрити його в психіатричній лікарні, а також розкрив сімейну таємницю - в 2013 році він просив Кім зробити аборт. Це обурило зірку реаліті-шоу і стало початком кінця.

Казали, пара вже кілька місяців живе окремо: Кардаш'ян з дітьми в Калабасасі, а Вест - у Вайомінгу. Протягом останнього року Кім і Вест проходили терапію і обговорювали можливе розлучення і возз'єднання, а днями стало відомо, що пара домовилася про спільну опіку над дітьми.

Давайте згадаємо найяскравіші виходи в світ цієї зоряної пари, коли вони ще були закохані та щасливі.

Met Gala (2013)

У 2013 році пара з'явилася на червоній доріжці балу Met Gala - тоді Кім була вагітна своєю першою дитиною - донькою Норт. Світську левицю розкритикували за вибір вбрання - вона з'явилася у довгій сукні з квітковим принтом, яка підкреслювала всі її зайві кілограми, набрані за вагітність, і породила величезну кількість мемів у мережі.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: pinterest.com

Весілля (2014 рік)

У квітні 2014 року Кім і Каньє прикрасили обкладинку Vogue у весільному вбранні, а вже в травні - зіграли весілля. Свято пройшло з величезним розмахом: офіційна церемонія відбулася в італійській фортеці Форт-Бельведер неподалік від Флоренції, а саме святкування в Парижі.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: pinterest.com

Церемонія MTV VMA (2016)

На церемонії вручення нагород за досягнення в створенні музичних кліпів MTV Video Music Awards в 2016 році Кім Кардаш'ян вбила наповал своїм зовнішнім виглядом. Разом зі своїм чоловіком вона вийшла на червону доріжку в чорному облягаючому напівпрозорому платті. Цей наряд зірки багато хто визнав вульгарним.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: pinterest.com

Met Gala (2019)

У 2019 пара знову епатувала публіку: на балу Met Gala Кім з'явилася у шикарній латексній сукні Mugler, розшитій камінням, а Каньє - у чорних брюках та бомбері Dickies - виглядав як її охоронець. Втім, пара саме такого ефекту і домагалася.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: pinterest.com

Вечірка "Оскар" (2020)

На початку минулого року Кім і Каньє з'явилися на вечірці після вручення премії "Оскар". Світська левиця вибрала для виходу в світ розкішну вінтажну сукню Олександра Маккуїна, а репер - чорний шкіряний костюм і бежеві черевики в тон до сукні дружини.

Кім Кардаш'ян і Каньє Вест Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм