Лайм

Лікарі побачили на УЗД сімох малюків та шокували мати - в день ікс виявилося, що порахували не всіх

Число новонароджених стало сюрпризом навіть для лікарів

Мешканка Малі дуже зраділа своїй вагітності, поки не дізналася, що чекає на сімох малюків. Однак похід на УЗД був ще не великим подивом, у порівнянні з днем пологів.

25-річна Халима Сіссе прийшла на прийом до гінеколога і той відразу шокував її, що вона носить під серцем одразу кількох малюків. Лікарі стали турбуватися про здоров'я мами та дітей, оскільки багатоплідна вагітність часто проходить з ускладненнями і частина немовлят не виживає, пише The Guardian.

Фото: Facebook

Тоді тимчасовий лідер країни Ба Ндау розпорядився відправити породіллю до Марокко, де вона благополучно народила шляхом кесаревого розтину. Однак число новонароджених стало сюрпризом навіть для лікарів: замість сімох дітей Халима народила дев'ятьох - п'ять дівчаток та чотирьох хлопчиків.

"Мати та діти поки почуваються добре. Вони повинні повернутися додому в Малі вже через кілька тижнів", - розповіла міністр охорони здоров'я Малі Фанта Сиби та додала, що про це їй повідомив малійскій лікар, який супроводжував Халіму Сіссе у Марокко.

А поки мати девятірняшек знаходиться у лікарні, де приходить до тями, тато діточок купує додатковий одяг та меблі для ще двох малюків, яких на УЗД лікарі не побачили.

  • Читайте також на theLime історію про те, як 25-річна мешканка Китаю Пінпін разом з чоловіком протягом року намагалася завести дитину, але безуспішно. Одного разу дівчина потрапила до лікарні, де дізналася про себе несподівану правду .
  • Також ми розповідали про полігамну сім'ю з США, яка увійшла в історію, вказавши трьох батьків у свідоцтві про народження дочки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм