Лайм

Дівчина довго не могла завагітніти, але потім сходила до лікаря. Той сказав, що вона - хлопець

Лише до 25 років китаянка з'ясувала, що насправді народилася чоловіком

25-річна мешканка Китаю Пінпін (ім'я змінено) разом з чоловіком протягом року намагалася завести дитину, але безуспішно. Одного разу дівчина потрапила до лікарні, де дізналася про себе несподівану правду.

Як пише South China Morning Post, нещодавно Пінпін пошкодила щиколотку і була змушена звернутися до лікаря. Доктор відправив її на повне обстеження, оскільки помітив, що її кістки не досягли підліткового віку.

Фото: pixabay.com

В ході огляду з'ясувалося, що у китаянки немає яєчників та матки, а її статеві органи недорозвинені. Крім того, обстеження показало, що у каріотипі пацієнтки є чоловіча хромосома Y, що означало одне: біологічно вона - чоловік, хоча чоловічими зовнішніми ознаками не володіє. У неї були зовні жіночі геніталії, власне з цієї причини Пінпін і вважала себе жінкою.

Під час обстеження дівчина зізналася, що у неї ніколи не було менструації. У підлітковому віці мама показувала її лікарю, і той сказав, що дівчинка просто повільніше розвивається у сексуальному плані, і що жіночі дні почнуться пізніше. Згодом Пінпін просто не надавала цьому значення.

Наразі Пінпін намагається звикнути до того, що до 25-років вважала себе іншою людиною. Більш того, несподіване відкриття змусило її задуматися, ким надалі вона буде: жінкою або чоловіком.

"Щоб відновити свою роль у суспільстві та сім'ю, буде потрібно багато часу, і це буде кропіткий процес, що вимагає психологічного втручання. Але Пінпін досі не просила у нас допомоги", - сказав заступник директора центру психічного здоров'я Ху Шаохуа.

За словами фахівця, якби родина раніше звернулася до медиків, то це полегшило б увесь процес. "Вони повинні були обстежитися багато років тому. Це говорить про серйозну нестачу сексуальної освіти у Китаї", - додав він.

  • Читайте також на theLime, історію про те, як жінка зробила тест ДНК для пошуку родичів і дізналася страшну правду про біологічного батька.
  • Також ми розповідали про полігамну сім'ю з США, яка увійшла в історію, вказавши трьох батьків у свідоцтві про народження дочки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм