Лайм

Жінка побачила оголошення про продаж будинків в Італії за 1 євро та купила три - в кінці її чекав неприємний сюрприз

Через два роки вона розповіла, скільки вони коштували насправді

Американська бізнесвумен Рубіа Деніелс завжди мріяла постаріти в Італії, тому, коли натрапила на оголошення про продаж будинків на Сицилії за 1 євро, довго не роздумувала. Але незабаром жінка дізналася, що насправді стоїть за циєю привабливою пропозицією.

З деяких пір у маленьких за розміром населених пунктах країни почали продавати будинки за дуже символічними цінами, щоб залучити нових жителів. Американка вирішила не розмінюватися на дрібниці та купила відразу три будинки у маленькому містечку Муссомелі: собі та дітям, пише The Sun.

Фото: The Sun

Рубіа відразу закохалася в це містечко, яке начебто "стоїть на хмарах". Що правда, з них господині довелося спуститися на землю, коли вона побачила, в якому стані були придбані будівлі.

Фото: The Sun

Щоб заїхати у новий будинок американці довелося вкласти чималу суму на реконструкцію. 5 тисяч євро Рубіа віддала в якості застави (якби вона не почала ремонт протягом трьох років з моменту покупки нерухомості, сума б згоріла), 12 тисяч євро пішли на покупку будматеріалів, 20 тисяч жінка заплатила будівельникам. В цілому за два роки Деніелс витратила на ремонт одного будинку 60 тисяч євро.

Незважаючи на високу вартість ремонту, Рубіа задоволена, що придбала нерухомість в італійському містечку. За її словами, їй подобається архітектура будинку та історія старої будівлі.

Фото: The Sun

  • Подружня пара з Австралії перетворила старенький фургон 1963 року в оригінальну перукарню на колесах. Так подружжя почало свій власний бізнес, і тепер у дворі їхнього дому вишиковується черга з клієнтів.
  • Читайте на theLime, як пара перетворила двоповерховий автобус у будинок з каміном та вбиральнею. Вони вирішили, що це краще, ніж платити іпотеку або дорогу оренду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Особисто я не зіштовхувалася з цензурою на телемарафоні". Інтерв’ю з Марічкою Падалко

Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася цікавою інформацією про Майкла Дугласа, розповіла про благодійну діяльність та роботу під час війни.

"Ось зранку був у психотерапевта. Це взагалі мені допомагає не забити болт на життя". Інтерв’ю з MÉLOVIN

MELOVIN розповів про новий досвід у кріслі журі, концерти в Україні та за кордоном, а також про те, як він допомагає українській армії.

"Шольц, Трюдо, Гарріс, Макрон знімали на телефони наш уривок з вистави". Інтерв’ю з Євгеном Нищуком

Євген Нищук як керівник театру Франка переймається якісними перетвореннями у театрі. Євген розповів про міжнародний прорив театру, найпопулярніші вистави та подальші плани творчого колективу.