Лайм

Господар знайшов викрадачку свого пса, але замість покарання допоміг їй змінити життя

Але головне, что собака жива, здорова та повернулася додому

Житель Британської Колумбії на ім'я Брайден Мортон знайшов жінку, яка вкрала його улюбленого шарпея Дарлу. Однак замість того, щоб викликати поліцію, став їй допомагати, коли дізнався про її проблеми.

Як пише Good News Network, собаку викрали невідомі, коли вона прогулювалася біля будинку. Викрадачі посадили пса в пікап та поїхали у невідомому напрямку. Господар одразу розповів про інцидент у соцмережах з проханням допомогти йому повернути собаку, і пообіцяв винагороду в розмірі $5 тисяч. За кілька днів йому зателефонувала жінка.

Фото: facebook.com/brayden.morton.56

Співрозмовниця ридала в трубку і зізналася, що це вона вкрала шарпея. Коли двоє зустрілися, то за зовнішнім виглядом викрадачки Мортон зрозумів, що вона - наркозалежна.

Виявилося, жінка вкрала собаку, щоб добути грошей на придбання наркотиків, і діяла вона не одна. Імен подільників вона не розкрила, оскільки побоювалася за своє життя.

Замість того, щоб покарати злодійку, Брайден вирішив їй допомогти - він оплатив їй лікування в реабілітаційній клініці. Справа в тому, що в минулому Мортон теж мав проблеми з наркотиками, тому він захотів їй дати те, що змінить її життя. Всі гроші, які він планував віддати в якості винагороди за Дарлу, господар витратив на лікування викрадачки.

Фото: facebook.com/brayden.morton.56

Але це ще не кінець історії. Поки Мортон шукав улюбленця, інформатор йому повідомив про іншого можливого підозрюваного. Господар знайшов цю людину, але з'ясувалося, що вона не має відношення до викрадення Дарли.

Брайдену стало соромно, що він звинуватив невинну людину, і він вирішив допомогти цьому чоловікові, який опинився без даху над головою. В якості вибачення Мартон оплатив бездомному тижневе проживання в готелі.

Як тільки про щедрий вчинок чоловіка дізналися його дописувачі в Facebook, вони не тільки продовжили проживання ще на один тиждень, але й знайшли бідоласі роботу.

Фото: facebook.com/brayden.morton.56

  • Раніше ми розповідали історію про те, житель Великобританії підняв свого пса на вершину його улюбленої гори в Уельсі, щоб той в останній раз помилувався красою. Собака британця бла невиліковно хворою, і господар захотів влаштувати їй спільну подорож.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм