Лайм

Кеті Перрі звинуватили в сексуальному насильстві: подробиці скандалу

Модель Джош Клосс стверджує, що співачка стягнула з нього нижню білизну на очах у натовпу

Модель Джош Клосс звинуватив Кеті Перрі в сексуальному насильстві. 34-річний чоловік розповів, що співачка стягнула з нього штани і нижню білизну, щоб показати юрбі людей його геніталії.

«Це була вечірка з нагоди дня народження [стиліста] Джонні Вуєка. Коли я побачив Кеті Перрі, ми обнялися, вона все ще мені подобалася, - написав Клосс в Інстаграмі. - Але коли я повернувся, щоб представити свою подругу, вона стягнула мої штани і нижню білизну, щоб показати мій член парі своїх друзів і натовпу навколо нас. Чи можете ви уявити, наскільки жалюгідним і збентеженим я себе відчував?"

Модель пояснив своє несподіване зізнання тим, що рухи на кшталт #MeToo зосереджені тільки на жінках-жертвах.

"Я говорю це зараз, тому наша культура заснована на твердженні, що чоловіки при владі - збоченці. Але жінки, які мають владу, так само огидні, - написав він. - Вона гарний лідер, її пісні - це, в основному, чудові надихаючі гімни. І це все".

У 2010 році Джош Клосс знімався в кліпі Кеті Перрі "Teenage Dream". Він додав, що хоча зірка постійно використовує це музичне відео, йому заплатили всього 650 доларів.

"Я бачив, що вона використовує фрагменти кліпу в світовому турне, а потім - на своєму DVD. Але я заробив лише 650 доларів на "Teenage Dream". Її представники примушували мене не обговорювати публічно нічого, пов'язаного з Кеті. Вийшло пару інтерв'ю, в яких вони відповідали за мене", - каже Клосс.

Чоловік додав, що це "одна з найбільш образливих і принизливих робіт", які він коли-небудь робив.

У 2018 року Кеті Перрі збентежила учасника "Американського ідола", "подарувавши" йому перший поцілунок без його згоди, пише видання Pag e Six. Кажуть також, що вона схопила співака Шона Мендеса ззаду на червоній килимовій доріжці, хоча пізніше співачка відкинула звинувачення.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси