Лайм

Знаменитого певца и лауреата "Грэмми" обвинили в сексуальных домогательствах: главное

Про це заговорили відразу дев'ять артистів

Іспанського оперного співака Пласідо Домінго, володаря дев'яти статуеток "Греммі", звинуватили в сексуальних домаганнях. Про це заговорили відразу дев'ять артистів, які перетиналися раніше з іменитим тенором.

Як пише Hollywood Reporter, який, в свою чергу, посилається на на свідчення жертв виданню The Associated Press, Домінго нібито домагався їх на зустрічах, які відбувалися ще з кінця 1980-х.

Після ряду опублікованих звинувачень журналісти поспілкувалися з рядом інших артистів: співаків, танцюристів, музикантів оркестру, які в той чи інший період співпрацювали з Домінго. Деякі з них заявили, що ставали свідками неналежної поведінки тенора, який безкарно переслідує молодих жінок.

Сьогодні 78-річний Пласідо Домінго відомий як один з найвидатніших оперних співаків у світі. Його репертуар налічує близько 150 ролей з більш ніж 4000 різних вистав.

  • Модель Джош Клосс звинуватив співачку Кеті Перрі в сексуальному насильстві. 34-річний чоловік розповів, що співачка стягнула з нього штани і нижню білизну, щоб показати юрбі його геніталії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси