Лайм

Українська співачка після номера на ході до Дня Незалежності поскаржилася на образи та погрози

Аліні Паш пригадали її поїздки до Росії та Криму

Українська співачка Alina Pash, яка 24 серпня з оригінальною реп-композицією виступила на ході до Дня Незалежності України, розповіла про образи та навіть погрози, які отримує вона та її родина.

Хвиля негативу на адресу виконавиці була викликана знімками з Москви, які користувачі знайшли на її сторінці у Facebook. Дісталося Паш і за поїздку до Криму через столицю Росії у 2015-му. Про сплеск критики співачка розповіла у соцмережі, де також спробувала відповісти на зауваження користувачів.

"Цей пост написано не для друзів. Вони і без того знають мою позицію, розуміють дії та чують слова пісень. Цей пост адресовано тим, хто в ефірах українських телеканалів та зi сторiнок ЗМI маніпулює недостовірною інформацією та для тих, хто плюндрує моє ім'я в соціальних мережах і пише гидоти. За час існування проєкту Alina Pash я жодного разу не виступала на території Росії. Із моменту виходу першого релізу 2018 ми дістали десятки пропозицій, яким я відмовила. У 2017 році за особистими обставинами я була на території Росії, як приватна особа. Так, я зробила фото зі світшотом "KYIV" на Червоній Площі. Тому що вважаю, що саме так має англійською писатися назва української столиці", - розповіла вона.

Пояснила Паш і свій візит до Криму: "У 2015 році Я була на території Криму із музикантами з візитом до родичів членів команди у яких було весілля. Якщо Я порушила законодавство України — готова відповідати за законом, але не готова відповідати перед суспільством як артист. Це було за три роки до появи проєкту Alina Pash. Всю відповідальність публічної людини перед суспільством Я розумію. Карта України виглядає для мене сьогодні так само, якою я її вивчала в 1-му класі з татом".

У дискусіях виконавиці пригадали афіші торішнього московського фестивалю Bosco Fresh Fest, проте як стало відомо в травні 2018 го, проект Alina Pash дійсно відмовився від заявлених виступів.

Разом з цим виконавиця закликала фанів вслухатися у слова її композиції для виступу на Хрещатику: "Мiй виступ - це не паплюження гімну за всіма Законами України. І мій куплет не є частиною гімну. Як за задумом, так i суто музично. Якщо Ви не почули мій меседж — перечитайте текст куплету нижче. Там позиція розкрита краще за все. Якщо Вам не подобається — Ви маєте на це право. Але погрожувати моїм рідним та мені у Вас права немає. За Законом України Ви нестимете за це кримінальну відповідальність".

У коментарях фоловери виконавиці висловили їй свою підтримку і закликали ігнорувати негатив. Разом з цим виступ Alina Pash на Хрещатику назвали найбільш яскравим останні роки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси