Лайм

Син Єлизавети II так хотів вразити модель, що дозволив їй згрішити у святая святих королеви

Принц Эндрю знову прославився у пресі, але й цього разу в палаці не зрадіють

Британському принцові Ендрю, другому сину королеви Єлизавети II, частенько пригадують його дружбу зі скандально відомим бізнесменом Джеффрі Епштейном, звинувачення у розбещенні неповнолітніх дівчат. Все це роками відкидало тінь на імідж найбільш обговорюваної родини Великобританії. Цього тижня Ендрю знову прославився у пресі, ось тільки ця слава навряд чи викличе захоплення в Букінгемському палаці.

Подейкують, після розлучення з дружиною Сарою Фергюсон молодший син королеви певний час всіляко намагався сподобатися моделі Капріс Буре. Пара встигла сходити на пару побачень, але до серйозних стосунків не доходило. Тоді ж принц Ендрю нібито вирішив брати бика за роги. Запросивши модель до Букінгемського палацу, він дозволив їй те, про що раніше вона могла хіба що помріяти.

Принц Чарльз (зліва), Єлизавета II і принц Ендрю Фото: thesun.co.uk

В руках журналістів The Sun опинилася інформація, що в Букінгемському палаці Капріс Буре бувала неодноразово. Зрозуміло, нікому з членів королівської родини не заборонено приводити додому приятелів, та зазвичай такі візити обговорюються заздалегідь з персоналом. Цей нюанс принц Ендрю порахував не настільки важливим і привів модель у святая святих - до тронної зали королеви, де дозволив дівчині ненадовго зайняти місце його матері.

Однак, і це не найцікавіше, що спливло в ході цілого розслідування таблоїду. Після візиту Капріс Буре в палаці не дорахувалися раритетної чаші. Як виявилося пізніше, дівчина забажала прихопити з собою сувенір, а відмовити їй в той момент... самі розумієте.

"Вона [Капріс Буре] попросила у Ендрю дозволу взяти її і [чашу] відправити мамі. Вона стверджує, що він дозволив їй це зробити і її мамі дуже сподобався презент з палацу", - цитує таблоїд джерело з близького оточення принца Ендрю.

Каприс Буре Фото: instagram.com/capricebourret

Найприкріше в цій ситуації - її підсумок. Адже принц буквально пустився берега, а його вчинок так і не приніс плодів. Через два місяці пара припинила будь-яке спілкування, так і не переступивши межу платонічних відносин.

Кажуть, вся справа в публічному обговоренні їхніх побачень, адже Капріс вирішила порвати з принцом як тільки про них заговорілла преса. Що правда, на прощання модель познайомила залицяльника зі своєю подругою Деніз Мартел, з якою справи Ендрю вже склалися значно вдаліше. У них був роман тривалістю в 10 років. Чи бувала Мартел у тронному залі королеви Єлизавети II, історія замовчує.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси