Лайм

Хто побив українську модель Дар'ю Кирилюк: у Туреччині показали відео інциденту

Раніше дівчину звинуватили в брехні, а в побитті запідозрили її бойфренда

У мережі з'явилося відео інциденту з українською моделлю Дариною Кирилюк, яка заявила раніше, що охоронці одного з пляжів у Туреччині побили її саму та компанію її друзів. Уже тоді фоловери дівчини запідозрили недобре, адже мотив сек'юріті так і залишився невідомим, а деякі учасники дискусії під постом Кирилюк звинуватили її в брехні.

Представники пляжу "Момо", на якому стався інцидент, спростували причетність своїх охоронців до бійки, пише турецька журнал Snob Magazine у своєму YouTube-каналі. Там ніби запевнили, що дівчину побив її бойфренд. Незважаючи на погану якість нічної зйомки, на відео можна розглянути, що українку дійсно штовхає або б'є один хлопець, а не група охоронців. Але Кирилюк також пояснила, що саме відбувається на записі.

Цей же ролик з'явився в Instagram-акаунті видання, і на нього відреагувала сама модель. У коментарях під відео Кирилюк запевнила, що хлопець ніколи не піднімав на неї руку. А що стосується запису з камери - навпаки, намагався заспокоїти її після бійки з охороною, адже вона закінчилася для моделі стресом.

"Пляж "Момо" намагається відкрутитися", - підкреслила в коментарі Кирилюк.

Декількома годинами раніше theLime спробував з'ясувати подробиці інциденту та зв'язатися з обома сторонами конфлікту, але поки питання до моделі й представникыв турецького пляжу залишаються без відповідей.

Дарина Кирилюк та її бойфренд Фото: instagram.com/dariakyryliuk

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси