Лайм

Сергій Міхалок назвав Зеленського і Єрмака "Воїнами світла" - до музиканта з'явилися питання

Фанати розгромили позицію виконавця в коментарях

У соціальних мережах Сергія Міхалка з'явилися фотографії з Володимиром Зеленським та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, які знаходяться в Запоріжжі з робочим візитом. "Воїни світла!" - підписав лідер "Ляпіса 98" серію знімків в одному із закладів міста. Публікація Міхалка, однак, не знайшла підтримки у його фанатів: користувачі Facebook не згодні, що чинний глава держави і його команда заслуговують такої назви.

Фото: facebook.com/sergeymikhalok.official

Фото: facebook.com/sergeymikhalok.official

"Воїни світла - це ті, хто бився до світанку і віддав свої життя за Україну. А ці дядьки - випадковість, яка зараз очолює України. Сергій, ви щось наплутали", - пишуть в коментарях. - "Думав, воїни світла це ті, кого за свободу [б'ють] гумовими палицями, хто в окопах ризикує своїм життям заради інших. Виявляється, ні".

Також шанувальники музиканта обурилися, що він досі публічно не прокоментував протести в Білорусі, нібито відсторонившись від політики. "Як там протести, Сергію? Чи ви в політику не лізете, просто з президентом сфоткались?" - пишуть вони.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси