Лайм

У мережі обговорюють вишуканий образ Олени Зеленської та її перші фото після паузи в Instagram

Перша леді України розповіла про приїзд до Києва важливої гості

Користувачі Instagram активно обговорюють нові фотографії та образ першої леді України Олени Зеленської після паузи, яка тривала в її акаунті майже місяць. Наразі дружина президента України розповіла про зустріч у столиці іноземної гості.

Олена Зеленська вітала в Києві дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньяху. Для цієї зустрічі перша леді обрала стильний образ бренду Dafna May, який не залишився без уваги її фоловерів.

"Вперше як дружина президента України мала честь вітати в Києві високу шановну гостю - дружину прем'єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньяху. Вчора пані Нетаньяху відвідала меморіал Бабиного Яру і перебувала під величезним враженням від побаченого. Вона розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру і не могла уявити свого візиту до Києва без відвідування цього місця", - розповіла під постом дружина гаранта.

Як зазначили користувачі мережі, Олена Зеленська в черговий раз підтвердила свій відмінний смак і статус чи не найстильнішої серед перших леді країни. Асиметричний воріт, білий колір, елегантний пояс, який підкреслює талію і витончену фігуру, - все це прийшлося її фоловерам до смаку.

"Дуже хороша", "Клас, така стильна, жіночна", "Неймовірна. Від неї прямо віє спокоєм і теплом", "Шикарна перша леді", - зазначили в коментарях під знімками.

Менш ніж за добу після публікації фотографії Зеленської зібрали понад 130 тис. лайків і більше тисячі коментарів з компліментами.

  • Раніше в мережі активно обговорювалося гардероб Олени Зеленської на червоній доріжці аеропорту Канади. Якщо точніше - її босоніжки. Першу леді засудили за грубе порушення етикету. Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі з важливими особами дружина гаранта обрала взагалі інший образ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно