Лайм

Модні тренди цієї осені: розбираємо гардероб Олени Зеленської

The Lime пропонує подивитися, як в цьому сезоні одягнутися в стилі першої леді України

Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які вбрання вибирає одна з найстильніших жінок країни.

Олена Зеленська відома не тільки як дружина президента України. Вона також часто демонструє бездоганний смак і вже встигла заробити собі звання справжньої ікони стилю. Один з улюблених предметів одягу Олени - піджак. І в цьому році він максимально актуальний, як і інші атрибути ділового лука.

Міський шик

Діловий костюм зовсім не обов'язково повинен бути тільки офісним варіантом одягу. Стильні брюки і піджак в відмінно впишуться в кежуал-лук для прогулянки по місту, походу на зустріч або просто посиденьки в кав'ярні. Доповнити такий образ можна невеликою сумочкою і модними кросівками.

Яскравий акцент

Цікавим і простим рішенням буде піджак або накидка яскравого відтінку. Олена Зеленська в даному випадку обрала червоний колір. Під такий помітний елемент образу можна надіти будь-який однотонний комплект одягу. Цей варіант добре підійде як для роботи, так і для відвідування різних заходів.

Цікаві деталі

Простий діловий образ можна вигідно підкреслити якимось незвичайним аксесуаром. Наприклад, для цього прекрасно підійде легкий шарфик з принтом. Такий хід допоможе зробити лук менш формальним.

Співпадіння кольору і тканини

Цікавим рішенням для відвідування світського заходу, походу на романтичне побачення або навіть важливого ділового візиту може стати повний збіг відтінків і матеріалів. Піджак, жилет і штани Олени на цьому фото зроблені з однієї тканини. Тому образ виглядає максимально цілісним. Його родзинками служать акуратні гудзики і невеликі сережки.

В стилі королеви

Для ділової зустрічі можна обрати строгий варіант, що нагадує наряди британської королівської сім'ї. Піджак, що прикриває зону декольте, спідниця нижче коліна, туфлі-лодочки і маленькі акуратні сережки - і ось ви вже готові до зустрічі з будь-ким, хоч з самим принцом Уельським.

Вечірній варіант

Довге елегантне плаття, яке знизу нагадує вечірнє вбрання, а зверху зроблено як піджак - дуже оригінальний варіант для походу в ресторан, на виставку або на робочий захід. Акуратні туфлі і пояс в тон стануть прекрасним доповненням такого образу.

Східні мотиви

Піджак в стилі японського кімоно не втрачає своєї актуальності. Головна фішка такого лука - довгий пояс, який акуратно підкреслює талію. З таким верхом будуть дуже добре виглядати широкі брюки-кюлоти.

Проста класика

Для любителів класичних рішень ідеальним варіантом може стати проста блуза, застебнута на всі гудзики, і легкі брюки з високою талією. Таке вбрання можна надіти куди завгодно, хоч на робочу зустріч, хоч на прогулянку.

Модний нюд

Один з головних трендових відтінків цього сезону - нюд. Тому пісочна блуза в поєднанні зі світло-бежевими брюками буде відмінним варіантом строгого і стильного вбрання.

Легко і просто

Для тих, хто любить легкість і свободу, ідеальним рішенням залишається легка біла сорочка. Її можна поєднати з чим завгодно: з діловими брюками, з джинсами, з яскравою помадою або нюдовим макіяжем, з акуратними прикрасами або з чимось більшим і виразним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно