Лайм

В офіс, в бар і на кожен день: 7 стильних образів з білою сорочкою на літо

З чим носити класичну сорочку в цьому сезоні

Ми вже говорили вам про те, що в цьому сезоні головний хіт - класика. Ну а що може бути більш класичним, ніж біла сорочка? У цьому матеріалі наші експерти вирішили поділитися варіантами стильних луків на кожен день. Серед них ви знайдете образи як для повсякденного носіння, так і для ділової зустрічі, побачення або походу в ресторан.

Кежуал-лук з білою сорочкою створити досить просто. У поєднанні з джинсами, кросівками або легкими босоніжками сорочка буде виглядати стильно і повсякденно. Якщо ж додати строгі однотонні аксесуари і чорні брюки-скинни, вийде більш стриманий образ.

Фото: pinterest.com

Для створення більш романтичного і жіночного образу можна надіти сорочку з спідницею. Добре виглядають в такому варіанті як максі-спідниці, так і міні. Слід вибирати той варіант, який найкраще підходить для вашої фігури.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З діловим образом все найбільш просто - достатньо з'єднати сорочку і костюмні брюки, і строгий лук для співбесіди, наради або іншої важливої зустрічі готовий. Доповнити образ можна окулярами, невеликою сумочкою і туфлями-човниками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А для веселих прогулянок в теплі деньки відмінною ідеєю буде надіти білу сорочку з короткими джинсовими шортиками або спідницею. Що стосується взуття, під цей образ підійдуть як класичні туфлі, так і будь-які кросівки. Тому варто відштовхуватися від того, куди ви йдете і який настрій ви хочете створити.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей