Лайм

Оверсайз як і раніше в моді, але важливо не переборщити: ось 10 прикладів "перебору"

Як не потрібно носити оверсайз одяг

Напевно ви знаєте про такий популярний тренд, як оверсайз. Він тримається в моді вже довго, і йти поки явно не планує. Але все-таки далеко не всі великі речі можна поєднувати між собою. А деякі взагалі краще заховати подалі.

Почнемо з поєднання кількох оверсайз речей між собою в одному образі. Це не варто робити через те, що створюється ефект неохайності. Складається враження, ніби ви наділи те, що випадково опинилося під рукою. Або що ви вийшли на вулицю в домашній піжамі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Точно так само виглядають наряди, у яких оверсайз поєднується з еклектикою і недбалістю. Так, окремо ці незвичайні модні фішки виглядають цікаво. Але всі разом вони виглядають так, як ніби ви щойно встали з ліжка і забули переодягнутися.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Категоричне «Ні» в 2020 році модні експерти кажуть широким платтям і блузам з рукавами в стилі "кажан", пончо та іншим подібним моделям. Також безнадійно застаріли низькі широкі штани а-ля ніндзя. Їх варто залишити в шафі хіба що для того, щоб іноді діставати заради ностальгії за 2007 роком.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Занадто широкі брюки і шорти теж варто носити з обережністю. Адже неправильно підібрана модель може зробити вашу фігуру дуже дивною і непропорційною.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Що стосується суконь оверсайз, вони теж личать далеко не всім. При невдалому виборі фасону ви можете виглядати так, немов наділи чи то ночнушку, чи халат, чи взагалі вийшли на вулицю в якомусь простирадлі. До того ж, такі сукні нерідко роблять фігуру безформною.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймМода

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору