Лайм

Від панталонів до мікро-бікіні: як змінювалася пляжна мода останніх 100 років

Мода, як і час, не стоїть на місці

Мода постійно змінюється. Щось йде назавжди, щось постійно повертається, а щось раптово знову приходить в тренди через багато років. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як змінювалася мода на купальники за останні 100 років.

20-і роки

У двадцятих купальники були максимально закритими. Вони скоріше нагадували костюми для гімнастики, ніж пляжний наряд. Оголені коліна вважалися верхом сексуальності, тому більш відвертих костюмів майже ніхто не носив. Тоді тільки починали з'являтися перші роздільні моделі, які далеко не всі дівчата наважувались придбати.

Фото: vintageworld.siterubix.com

30-і роки

У тридцятих ситуація кардинально змінилася. До цього часу роздільний купальник майже став нормою. Також з'явилися більш цікаві малюнки. У моду увійшли принти, яких до цього часу практично не було.

Фото: checkonbuy.com

40-і роки

Сорокові роки стали часом справжнього прориву в світі моди, в тому числі і пляжної. Ті моделі, які носили тоді, запросто можна було б надіти на пляж і зараз. Незвичайні фасони, сексуальні вирізи, оригінальні візерунки - все це стало популярним і досі не пішло зі списку модних трендів.

Фото: fashionwoche.com

50-і роки

У п'ятдесятих в моду почали потроху просочуватися бікіні. Зрозуміло, тільки найсміливіші модниці дозволяли собі надіти такий сексуальний наряд. Але все-таки потроху подібні костюми переставали вважатися чимось ганебним.

Фото: fashionwoche.com

60-і роки

У шістдесятих бікіні стали справжнім хітом. Практично всі дівчата ходили саме в таких купальниках, цільні моделі почали вважатися старомодними і нудними.

Фото: cosmopolitan.bg

70-і роки

До початку сімдесятих в тренди почали потрапляти все більш відверті моделі купальних нарядів. На той час уже нікого не бентежив оголений живіт або підкреслена груди.

Фото: stylelist.com

80-і роки

Вісімдесяті - час найбільш гарячих купальників, адже саме тоді стало модним оголяти частину сідниць і носити крихітні ліфи, які ледь прикривали бюст.

Фото: pinterest.com/lillnilla

90-і роки

У дев'яностих в моду знову повернулися цільні купальники. І сталося це завдяки чарівній актрисі Памелі Андерсон. Саме в такому пляжному вбранні вона з'явилася в популярному серіалі "Рятувальники Малібу".

Фото: dailystar.co.uk

Початок 2000-х

А ось до початку нульових все знову змінилося, і цільні купальники знову стали вважатися старомодними. В цей час було модно носити міні-бікіні, причому трусики обов'язково повинні були бути заниженими.

Фото: victoriassecret.com

2020 рік

У 2020 році старі тренди знову повернулися. Зараз головний модний хіт пляжних трендів - злитий купальник класичної посадки. Роздільні моделі також актуальні, але лише ті, в яких трусики посаджені або на талії, або навіть трохи вище.

Фото: florhalmist.tumblr.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей