Лайм

Що прийшло на зміну нудним дублянкам: 9 стильних курточок на зиму

Який варіант верхнього одягу обрати цього сезону

Осінь наближається до кінця, і саме час задуматися, який верхній одяг вибрати на зиму. Якщо у наших бабусь і мам було тільки два варіанти - хутряна шуба або дублянка, то сучасним модницям є де розгулятися. theLime вирішив зробити добірку з наймоднішими варіантами цього сезону.

Зазначимо, що восени і взимку 2020-2021 дизайнери віддають перевагу відтінкам бордо, помаранчевого, блакитного, чорного кольору і бежево-сірій палітрі. Також зверніть увагу на куртки з яскравим принтом, наприклад, в клітинку, або ж з фактурної тканини, наприклад, з вельвету.

Фото: pinterest.com

Найпопулярніший вид зимового одягу - це, звичайно ж, пуховик. Така куртка зігріє в прохолодний день і захистить від дощу або снігу завдяки капюшону.

Для прогулянок у парку вибирайте максимально довгий пуховик. З ним ви можете створити величезну кількість образів - від спортивних і до повсякденних. Якщо ви хочете урізноманітнити свій лук, підкресліть талію за допомогою ременя поверх верхнього одягу.

Фото: pinterest.com

Активним модницям підійде короткий пуховик. Такий варіант буде найкраще виглядати з джинсами і грубими черевиками.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете виглядати максимально елегантно - виберіть стьобану куртку. Такий варіант верхнього одягу можна доповнити брюками-кюлотамі й светром.

Фото: pinterest.com

Стьобані куртки і пальта, особливо з м'якої шкіри, стали самими модними речами цієї осені та зими. У такому пальто ви будете виглядати стильно і з взуттям на високих підборах, і з масивними черевиками.

Фото: pinterest.com

Ще одним незвичним рішенням на зиму буде куртка з еко-хутра - адже в моді еко-тренди і відмова від натурального хутра. Такий варіант верхнього одягу більше підійде тим модницям, які пересуваються на особистому авто.

Фото: pinterest.com

Також радимо звернути увагу на пуховик із світловідображаючим ефектом, або як його ще прийнято називати "рефлективна куртка". Для виготовлення цього верхнього одягу використовують спеціальну плащівку з напиленням на фінальній стадії виробництва світловідбивних елементів. Така куртка стане не тільки модною деталлю гардероба, але і забезпечить безпеку в темний час доби.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант для зими - парка. Зазначимо, що раніше парки шили зі шкір хутром назовні та одягали в сильні морози. Сьогодні ж такі куртки виготовляють із щільної плащової тканини з утеплювачем і прикрашають хутром.

Фото: pinterest.com

Якщо на вулиці не дуже холодно, ви можете вибрати шкіряну куртку з утеплювачем. Такий варіант верхнього одягу відмінно поєднується з широкими брюками-кюлотамі.

Фото: pinterest.com

Також ви можете урізноманітнити свій лук, одягнувши джинсову куртку на овчині або хутрі. Такий варіант буде мати гарний вигляд як з сукнею, так і з брюками.

Фото: pinterest.com

Не забувайте, головне - верхній одяг повинен бути не тільки модним, але ще й теплим і практичним.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей