Лайм

Стиль smart casual на весну: 5 щоденних поєднань з ноткою елегантності

Як одягатися вишукано і модно одночасно

Незважаючи на те, що попереду ще цілий місяць зими, чимало жінок вже підбирають луки, в яких будуть хизуватися навесні. І якщо ви вже визначилися з брючним костюмом, який будете носити в офіс, радимо також обрати кілька речей для створення образів у стилі smart casual. theLime розбирався, що це таке і як одягатися в цьому стилі.

Зазначимо, що словосполучення smart casual з англійської перекладається як "ошатний повсякденний стиль". Однак межі цього поняття дуже розмиті: це щось середнє, якщо змішати сувору офісну класику і вільний повсякденний стиль.

Безліч цікавих ідей у стилі smart casual демонструють блогери в Instagram.

Так, якщо ви хочете справити враження в офісі - вибирайте чорні джинси з високою посадкою, білу водолазку і такого ж відтінку піджак (подовжений або оверсайз). Взуття можна підібрати як класичне (туфлі або ботильйони), так і спортивне - кросівки або кеди.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Nowak-Krzywanska (@somethingwhite)

Лук в стилі smart casual можна скласти навіть з джинсами і худі. Для цього потрібно всього лише доповнити образ класичним пальто, суворою сумкою і стильним взуттям - лоферами або ботильйонами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Nowak-Krzywanska (@somethingwhite)

На теплу весну також необхідно прикупити хоча б одну спідницю міді, з якої можна скласти величезну кількість образів в стилі smart casual. Так, наприклад, до білої спідниці плісе можна надіти як легкий светр, так і сорочку з деніму або ж лонгслів-тільняшку і косуху. Взуття теж вибирайте відповідне - щоб створити більш романтичний образ, підійдуть балетки, а для більш зухвалого - кеди або грубі черевики.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Nowak-Krzywanska (@somethingwhite)

Ще один варіант smart casual на весну - шорти з еко-шкіри, легкий светр, довгий кардиган (або тренч) і чоботи-козаки. Доповнить образ маленька сумочка-клатч.


Також в цьому стилі можна скласти дуже простий лук - джинси, біла сорочка і в'язаний кардиган небесного відтінку на ґудзиках. Доповнять образ високі кросівки, або як їх ще називають хайтопи, або ботильйони і стильна сумка. Якщо на вулиці ще прохолодно, такий лук можна доповнити класичним пальто.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Fashion Garden (@garden_fb)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору