Лайм

Які сукні будуть в моді цього літа: 7 стильних луків з різними матеріалами

Саме час обирати обновки

У літньому гардеробі кожної дівчини повинні бути шорти, топи, футболки і, звичайно ж, сукні. І якщо "лялькові сукні" вам не до вподоби, радимо приглянути інші моделі з різних тканин. theLime зробив для вас добірку з цікавими варіантами на літо.

На святковий захід або побачення з другою половинкою можна одягнути білу бавовняну мінісукню з мереживною обробкою і рукавами-ліхтариками. Доповнять такий ніжний образ босоніжки на невисокому каблуці та яскраві аксесуари, а також капелюх з широкими полями.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Бонітта Феніксодежда (@bonitta_feniks)

Ще один стильний варіант - шовкове плаття в білизняному стилі на тонких бретельках. Ви можете поєднувати його як з білими кедами, так і з елегантним взуттям на підборах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Жіночий одяг в Україні (@ d.fasion)

Також радимо приглянути приталену сукню в горошок із шифону. Таке вбрання вигідно підкреслить зону декольте і талію. Доповнять лук бежева сумочка-клатч і взуття на підборах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LIII.LACЖЕНСКАЯ ОДЯГ (@ liii.lac)

Для прохолодних вечорів радимо приглянути сукню міді з довгими рукавами з напівпрозорих тканин. Доповнить лук маленька сумочка з ручкою-ланцюгом і білі кеди.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН • СУКНІ (@xelena_love)

Ще один стильний варіант на літо - сукня із екошовку з широкими рукавами і рюшами. Особливість цього матеріалу - воно не вимагає прасування, тобто ви можете повісити пом'яту річ на плічка, і через пару годин вона сама ідеально розгладиться. Відзначимо, що з такою сукнею можна створити не тільки романтичні образи, а й досить агресивні, доповнивши її ковбойськими чобітьми і капелюхом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дізаі̆нерская одяг POLIIT (@poliit_official)

Природно, влітку потрібно носити сукні з квітковими і рослинними принтами. Пригляньте наряд із матеріалу під назвою софт з відкритими плечима і поясом на талії. Носити його можна як на пляж, так і кожен день з кросівками або зручними босоніжками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Одяг для Дівчат (@panda_lady_shop)

Ще один варіант шовкової сукні - коротка і на запах. Таке плаття не тільки підкреслить всі ваші достоїнства і приховає недоліки, але і стане вашою улюбленою річчю для вечірніх прогулянок влітку. Одягайте його зі зручними кросівками або легкими капцями.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Магазин жіночого одягу (@_yummi_yummi_shop)

  • Раніше ми розповіли про 8 образів з 90-х, які актуальні й досі.
  • Читайте також на theLime, що таке плаття в пасторальному стилі та з чим їх носити цього літа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору