Лайм

Що носити цього літа: 8 образів із 90-х, які актуальні й досі

Яскраві речі, джинси та одяг з об'ємними плечима знову в тренді

Всі ми знаємо, що мода має певні цикли, і те, що було на піку популярності 20-30 років тому, сьогодні знову повертається у тренди. І якщо ви ще не придумали, чим урізноманітнити свій літній гардероб, радимо приглянути речі з нотками 80-х, і, звичайно ж, 90-х. theLime зробив добірку з модними луками на літо.

Якщо ви до цих пір у пошуку ідеальних джинсів на літо, обирайте модель з високою талією в естетиці 90-х. Найпопулярніше поєднання з джинсами - це біла майка або топ. Доповнити образ можуть як босоніжки на підборах, так і білі кросівки.

Фото: pinterest.com

Ще одна популярна в 90-ті річ - це джинсова куртка. У моду повернулися укорочені джинсівки, а також моделі з "варенки" і в стилі оверсайз. Таку куртку ви можете носити як із джинсами, створюючи total look з деніму, так і з сарафаном і сукнями.

Фото: pinterest.com

Також в моду повернулися піджаки і блузи з об'ємними рукавами. З такою річчю ви можете створити стильний образ як з джинсами, так і з класичними брюками.

Фото: pinterest.com

На прохолодний літній день або вечір можна приглянути бежевий тренч. Правда, в 90-ті його називали плащем, такі речі також були досить об'ємними, а акцент на талії робили за допомогою пояса.

Фото: pinterest.com

Також в 90-ті популярністю користувалися міні-спідниці. Це могли бути як спідниці в кілька ярусів, так і спідниці максі з каскадом оборок. Сьогодні таку спідницю ви можете носити з піджаками оверсайз або літніми блузами.

Фото: pinterest.com

Ще одна річ, яка, безсумнівно, асоціюється з епохою 90-х - це велосипедки і короткі шорти. У минулому році модниці довели, що з ними можна створити величезну кількість модних образів - як повсякденних, так і ділових.

Фото: pinterest.com

Поєднання в одному образі кількох яскравих кольорів також прийшло до нас із 90-х. Тому ви можете сміливо комбінувати рожевий і зелений, жовтий і оранжевий, червоний і синій. Або ж обрати яскраву куртку-вітровку, в якій поєднуються кілька кольорів.

Фото: pinterest.com

Ще одне стильне поєднання з 90-х, яке зараз на піку популярності, це лофери з шкарпетками і чорна куртка-косуха. Одягайте білі штани, майку або топ, піджак оверсайз чи куртку і лофери з білими шкарпетками.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості