Лайм

Як і з чим поєднати білі штани цього літа: 7 стильних комбінацій на кожен день

В таких брюках ви завжди будете виглядати шикарно

Літо - пора експериментів зі стилем. Якщо у вашому гардеробі вже є трендові штани карго, радимо урізноманітнити його ще й парою білих штанів, з якими можна створити чимало різноманітних образів. theLime ділиться з вами ідеями, з чим їх поєднувати цього літа.

У літньому гардеробі кожної модниці повинні бути білі штани. Чому саме білі? Цей колір вважається символом розкоші та пишноти, він втілює витонченість і жіночність. В таких штанах ви завжди будете виглядати на всі 100%, чи то діловий обід, чи прогулянка уздовж морського узбережжя.

Для повсякденного луку обирайте широкі брюки з високою посадкою. Доповнить образ топ і яскрава блузка, а акцент зробіть на масивній біжутерії. З білими штанами відмінно виглядатимуть чорні сумка, шльопанці на низькому ходу і ремінь.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлі Немає Стиліст (Stylist) (@yuli_net_stylist)

Для виходу в світ можна підібрати білі штани труби. Одягайте їх із топом-корсетом контрастного кольору і взуттям на високих підборах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від шоурума ОДЯГУ Ростов-на-Дону (@knyazeva_showroom)

Для прогулянки або пікніка з друзями підійдуть білі брюки прямого крою. Носити їх можна як із яскравими футболками, так і з сорочками, наприклад, насиченого синього відтінку. А доповнять образ зручні кросівки і сумочка-клатч.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія (@ yulia.svyatova)

Ще один варіант для святкового заходу - білі штани і блуза з мереживною обробкою. Злегка розкльошені штани і класичні туфлі-човники підкреслять жіночність і елегантність. А доповнить лук маленька сумка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ДІЗАІ̆НЕРСКАЯ ОДЯГ | УКРАЇНА (@sarah_berlin_official)

Стильним варіантом на літо буде total white look. Одягайте укорочені брюки, топ на широких бретельках, піджак вільного крою і зручні лофери на масивній підошві. Доповніть образ білою сумкою і непомітними прикрасами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від (@ denny_rose_46)

Ще один варіант - білі джинси, які відмінно виглядають з укороченими куртками і жакетами небесно-блакитного кольору. Одягайте босоніжки контрастного кольору, а також зробіть акцент на талії за допомогою пояса.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VILLA'GI (@villagi_tver)

Ще одне стильне поєднання - білий і бежевий. Пригляньте білі штани палаццо, до яких відмінно підійде топ і сорочка пісочного відтінку. Доповніть лук бежевою сумкою, взуттям і ременем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Diana | Stylist (@dianabagrets)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору