Лайм

Тренд сезону - бежева сукня: ось 7 стильних образів цього літа

У цій сукні кожна дівчина буде виглядати неперевершено

Літо вже повністю вступило в свої права, і тепер кожен може насолодитися сонцем і гарною погодою. А це означає, що саме час обрати нові сукні, в яких дуже комфортно буде в спекотні дні. theLime вирішив вам допомогти в цій нелегкій справі та підібрав найстильніші образи з бежевими сукнями.

Бежева сукня - це універсальна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної модниці. Як відомо, цей колір асоціюється з природною ніжністю і м'якістю. Він відмінно поєднується як із базовими кольорами (чорний, білий, сірий), так і з яскравими; підходить як блондинкам, так і брюнеткам. Так як він має величезну кількість відтінків, будь-яка модниця може підібрати саме свій, адже бежевий, маючи схожість з кольором людської шкіри, підкреслює особливості зовнішності, а також додає елегантності та жіночності будь-якому образу.

Для повсякденного луку вибирайте подовжену сукню-футболку вільного крою. Це може бути як коротке міні, так і плаття міді з невеликим розрізом. Носити його можна зі зручними мокасинами і панамою. Доповнять образ стильні аксесуари і маленька сумочка-клатч.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від CHERISH & FILIPPI (@cherish_me_me)

Для побачення також можна скласти романтичний образ із бежевою сукнею. Одягайте плаття, яке вигідно підкреслює вашу фігуру. Доповніть лук елегантною сумкою, білою блузою або укороченою курткою, а також босоніжками на високих підборах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Paulina (@vesppau)

Для світського заходу можна обрати сукню-трапецію з V-подібним вирізом в зоні декольте і рукавами-ліхтариками. Якщо ви хочете підкреслити талію, це можна зробити за допомогою ременя контрастного кольору. Доповніть образ босоніжками з каблуком-чарочкою і яскравою сумочкою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NEHA (@mystyleperspective)

Для спекотних днів також можна приглянути бежеву міні-сукню з трендовими широкими плечима. Доповнять лук масивні прикраси, а також стильне взуття на підборах і сумочка-клатч.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Boogie (@ southern_33)

Ще один варіант - бежеве шовкове плаття з багатошаровою спідницею, воланами та оригінальними рукавами-буфами. Носити його можна як із приспущеними рукавами, кокетливо оголюючи плечі, так і навпаки. Доповнять лук зручні босоніжки та маленька сумочка в тон до сукні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дізаі̆нерская одяг Мінськ (@sorochinskaya_official)

Також в літньому гардеробі кожної дівчини має бути сукня з квітковим принтом. Наприклад, бежева сукня з трендовим білим коміром і об'ємними рукавами з легкої тканини. Доповнити лук можна як класичними туфлями-човниками, так і білими кросівками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Магазини женскоі̆ одягу (@ shmotki_store1)

А для створення офісного луку пригляньте бежеву сукню міді на запах із костюмної тканини. Величезні об'ємні рукави стануть яскравою деталлю такого вбрання. Носити її можна як із туфлями-човниками, так і з елегантними лоферами на низькому ходу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЖІНОЧИЙ ОДЯГ УКРАЇНА (@perfect_look_ua)

  • Раніше ми розповіли про 8 стильних образів в офіс і на прогулянку в трендовом блакитному кольорі.
  • Читайте також на theLime про те, які речі доречні в будь-якому віці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості