Лайм

Стрітстайл парижанки: 8 літніх луків із серця Франції, які легко повторити

У цих нарядах кожна дівчина буде виглядати чарівно

Як відомо, Париж вважається однією зі світових столиць моди, а парижанки славляться бездоганним почуттям смаку і стилю. І якщо ви ще не визначилися, чим урізноманітнити свій літній гардероб, щоб виглядати на всі 100% навіть у спекотні дні, зверніть увагу на стиль французьких модниць. theLime підібрав для вас кілька варіантів як для офісних буднів, так і для відпочинку на природі.

Основні складові повсякденного стилю парижанок - це простота, витонченість, сексуальність і універсальність. При цьому вони вміло поєднують безсмертну класику і модні тренди.

Навіть в літню спеку француженки намагаються одягатися елегантно. Тому якщо ви збираєтеся на діловий обід або в офіс, завжди будуть доречними білий верх і чорний низ. Це може бути біла блуза з прозорим мереживом, заправлена в чорні штани. Лінію талії підкреслить пояс, а також аксесуар у вигляді шовкової хустки. Доповнять лук бежеві туфлі-човники на високих підборах.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення шоурума Товари оптом (@marka_shop_kzn)

У гардеробі кожної парижанки влітку можна знайти один або кілька сарафанів із квітковим принтом. Для спекотного дня підійде яскраво-жовтий сарафан на тонких бретельках, який можна доповнити білими босоніжками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг Жіночий одяг (@allure__ua)

Ще один модний тренд, який можна побачити в повсякденному стилі француженок, - одяг і аксесуари, виконані в техніці кроше. До слова, це техніка в'язання гачком, для якої характерна повітряна фактура виробу і наявність великої кількості наскрізних проміжків. Вона була дуже популярна в 60-70-х роках минулого століття, а тепер знову повернулася на світові подіуми. Якщо ви хочете виділитися із сірої маси, надягайте темно-синій топ кроше і штани контрастного кольору. Доповнять образ босоніжки на платформі та маленька сумочка-клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Козир ДарьяСтіліст Харків (@kozyr_darya_)

Мешканки столиці Франції також дуже полюбляють носити мінісукні, які підкреслюють їх фігуру і роблять акцент на довгих ногах. Сукню з квітковим принтом і рукавами-воланами можна носити як із капцями, так і з кросівками та навіть грубими черевиками на шнурівці. Доповнять лук прикраси і маленька сумочка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення СУКНІ ЮЖНО-САХАЛИНСК (@kayola_brand)

А для обіду в невимушеній обстановці француженки обирають сукні оверсайз з об'ємними рукавами-ліхтариками. Носити їх можна як із взуттям на високих підборах, так і з масивними черевиками на тракторній підошві. Такий лук ідеально доповнить маленька сумочка-клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин жіночого одягу (@ lady_shop_lux1)

Не секрет, що денна спека змінюється вечірньою прохолодою. Щоб завжди залишатися стильними, парижанки легко комбінують нові луки з урахуванням зміни погодних умов. Так, наприклад, легке плаття-ночнушку вони можуть доповнити сорочкою або в'язаним кардиганом.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення CHEZARY BRAND (@chezary_brand)

Ще одне стильне поєднання на літо від французьких модниць - топ на зав'язках і з масивними рукавами та джинсові шорти. У такому образі можна відправитися як на пляж, так і на вечірку, вибравши відповідне взуття.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом АКСЕСУАРИ (@goldneshop)

Парижанки полюбляють носити топи не тільки з шортами, а й зі спідницями. Наприклад, на побачення можна приглянути стильний лук, що складається із шовкового топа з довгими рукавами та спідниці міні з декором у вигляді гудзиків та імітацією кишень. А доповнять образ босоніжки на високих підборах і маленька сумочка в тон до основних кольорів наряду.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Футболки топи шорти (@ derzkaya.store)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості