Лайм

9 стильних комбінезонів на зміну легким сукням: як одягатися в спеку

У такому одязі можна піти як на пляж, так і в офіс

У спекотні літні дні всі думки тільки про одне - як одягатися одночасно і стильно, і комфортно. І якщо ви вже підібрали легкі сукні в сільському стилі, урізноманітніть свій гардероб комбінезонами. theLime зробив для вас добірку з найбільш трендовими моделями сезону.

Навіть якщо ви поки не плануєте літній відпочинок, така річ, як комбінезон, повинна бути у вашому гардеробі. Наприклад, для робочих буднів відмінно підійде чорний комбінезон з принтом у дрібний горошок. Доповнять лук однотонні босоніжки на високих підборах і класична сумка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення SAXAR SHOP KAZAN (@ saxar_shop_116)

А для прогулянки в місті або побачення відмінно підійде однотонний комбінезон на бретельках, з поясом і укороченими брюками. Носити таку річ можна як із зручними капцями, так і з взуттям на високих підборах, створюючи різні образи. А доповнять лук маленька сумочка і солом'яний капелюх з широкими полями.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіноча Одяг України (@darsyshop_ua)

Ще один варіант літнього комбінезона - з шортами, глибоким вирізом у зоні декольте і воланами замість рукавів. Така річ підійде більше для розслабленого пляжного відпочинку або пікніка з друзями.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ІРЕНДОСТАВКА В ЛЮБОІ̆ РЕГІОН (@avvakumova_shop)

Для святкових заходів підійде шовковий комбінезон на запах. Лінію талії можна підкреслити поясом із масивною пряжкою. А доповнять лук непомітні аксесуари, мюлі або відкриті сабо та маленька сумочка-клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення користувачем onli_shoppp

Ще один варіант для повсякденного луку - лляний комбінезон на ґудзиках. Його ви можете носити як з відкритим взуттям, наприклад, капцями, так і з кедами та кросівками. Доповнити лук можна рюкзаком або сумкою-шопером.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Faishon (@ baer.baer.ru)

Для важливого і урочистого заходу, наприклад, дня народження, випускного вечора або весілля, можна вибрати ошатний комбінезон із корсетом та широкими брюками. Доповнять такий лук босоніжки на високих підборах, дорогі прикраси і маленький клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення шоурума ЖЕНСКОІ̆ ОДЯГУ (@trendy_lady_ru)

Для побачення або посиденьок з подружками підійде комбінезон із яскравим квітковим принтом і відкритими плечима. Взуття та аксесуари можна підібрати в тон до нього або ж у нейтральній гамі.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення SAXAR SHOP KAZAN (@ saxar_shop_116)

А тим модницям, хто любить виділятися, радимо купити яскравий комбінезон на блискавці з логотипами відомих брендів або написами. З такою річчю відмінно виглядатимуть кросівки і невеликий рюкзак.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин стільноі̆ одягу (_moda_shop_77_)

Для тих, хто любить класику, радимо приглянути комбінезон у смужку. У такому образі можна піти і на роботу, якщо немає строгого дрес-коду, і на прогулянку з друзями.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин зручному взутті (lurita.ru)

  • Раніше ми розповіли про літні топи, які ніколи не виходили з моди.
  • Читайте також на theLime, які моделі пляжних суконь в моді цього літа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору