Лайм

Як носити легку сукню з джинсівкою літнім вечором: 7 стильних ідей на замітку

Така курточка має бути в гардеробі кожної модниці

Спекотне літо повністю вступило в свої права. І якщо ви вже підібрали кілька суконь і стильний комбінезон на сезон, саме час задуматися про джинсову куртку, яка доповнить будь-який образ ввечері. theLime ділиться з вами ідеями, яку джинсівку вибрати і з чим її носити.

Для прогулянки з подругами на морському узбережжі підійде легка шифонова сукня з квітковим принтом і блакитна джинсівка. Ви можете вибрати як класичну модель, так і з різним декором, наприклад, у вигляді вишивки або намистин. Доповнити лук можна як босоніжками на підборах, так і зручними кросівками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення NOVA Товари оптом (@nova_anapa)

Ще один стильний варіант - джинсівка яскравого кольору. Одягайте шовкове плаття-ночнушку оливкового кольору, помаранчеву джинсову куртку і аксесуари в тон до сукні. Доповнять образ шльопанці на низькому ходу і маленька сумочка-клатч.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Товари оптом (@ redkot.moscow)

Ще один варіант - укорочена джинсівку. Носити її можна як із довгими сарафанами в підлогу, так і з коротким платтям міні. Доповніть лук улюбленим взуттям і непомітними аксесуарами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@sold_out_store_msk)

Джинсова куртка ідеально виглядає з сукнями в спортивному стилі. Одягайте бежеву сукню в смужку і джинсівку оверсайз із яскравим акцентом на спині. Доповніть лук кросівками в тон до сукні та сумочкою-клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ASDress_shop (@asdress)

З джинсовою курткою можна створити не тільки повсякденні, а й ошатні образи - навіть весільні. Одягайте білу сукню міні з мереживною спідницею, стильні кросівки і блакитну джинсівку. Доповніть лук прикрасами і маленькою сумочкою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Наталія Холодкова (@holodkova_handmade)

Ще один стильний варіант - довге трикотажне плаття-майка і джинсова курточка. У такому образі можна піти як в офіс, так і на пляж, підібравши відповідне взуття та аксесуари.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Магазин женскоі̆ одягу (@strekoza_shop_krd_)

Гарно буде поєднуватися яскраво-червона сукня з дрібним квітковим принтом і темно-синя джинсова куртка з об'ємними накладними кишенями. Доповніть лук бежевими туфлями-човниками і клатчем - і сміливо вирушайте на побачення.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ЖІНОЧА ОДЕЖДА▫️ЕКАТЕРІНБУРГ (@montelimarshop)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору