Лайм

9 стильних світшотів на прохолодний літній вечір: які принти в моді

Така річ має бути в гардеробі кожної модниці

Якщо ви втомилися від виснажливої спеки в міських джунглях, саме час спланувати відпустку і вирушити на море або в гори. В цьому випадку потрібно подбати не тільки про пляжний одяг, але і про стильні варіанти на прохолодні вечори. І якщо ви вже пригледіли моделі в'язаних кардиганів, саме час обрати один або кілька світшотів. theLime ділиться з вами ідеями, які моделі та принти вибрати.

Світшот - це, по суті, спортивний светр. З ним можна створити як повсякденні луки, так і спортивні, а деякі модниці спокійно комбінують світшоти з сукнями та спідницями.

Для прогулянки біля морського узбережжя підійде зручний лук, що складається з лілового світшоту з коротким рукавом і джинсів з потертостями. Доповнять образ невеликий рюкзак в тон до верху і улюблені кросівки.

Для більш прохолодних вечорів підійде костюм пудрового кольору з укороченим світшотом в стилі оверсайз і розкльошеними брюками. Доповнити лук можна як капцями на плоскій підошві, так і зручними кросівками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення жіночий одяг Москва (@ lolami.boutique)

Ще один варіант, в якому навіть можна піти на роботу в прохолодний літній день (звичайно, якщо у вас немає строгого офісного дрес-коду) - білий світшот з логотипом улюбленого бренду і чорна мініспідниця. Доповнять лук мюлі, лофери або ж кросівки і невелика сумочка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ОДЕЖДАОБУВЬ (@ shefer.shop)

Для створення більш розслабленого образу підберіть яскравий світшот з героєм вашого улюбленого мультфільму. Такий верх можна поєднувати з однотонними брюками або шортами контрастного кольору.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Модний одяг та взуття (@nataly_shopp_)

Ще один варіант - світшот оверсайз із принтом "Teddy bears". Під нього надягайте зручний топ, а також джинси з потертостями і кеди. Доповніть образ маленьким клатчем або сумкою-бананкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення haokan_shop (@haokan_lookbook)

Також у моді спортивні светри з принтом тай-дай - з англ. tie-dye дослівно "зав'яжи-пофарбуй". Це метод фарбування тканини за допомогою замотування, прошивання, складання або стиснення речі, в результаті якого виходить розмитий різнокольоровий візерунок. Речі з цим принтом вже були на піку популярності в 1970-х і 1990-х роках, і недавно дизайнери знову повернулися до нього. Для створення спортивного луку підберіть шорти і світшот із принтом тай-дай, з якими відмінно будуть виглядати яскраві кросівки.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг (@stylise_shop)

Ще один варіант з цим модним принтом - надягайте однотонні велосипедки і яскравий світшот. Доповніть лук білими кросівками і сумкою-шопером та вирушайте на зустріч із подругами.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ВУЛИЧНА ОДЯГ STREET WEAR (@odd_concept_store)

Також можна підібрати світшот коралового відтінку з абстрактним малюнком і рукавом три чверті. Носити його можна з білими брюками-бананами і зручним взуттям.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення AIME ОДЯГ ВЕЛИКОГО МІСТА (@aime_stores)

Ще один стильний варіант - однотонний світшот з написами. Одягайте таку річ із шортами або велосипедками, а доповніть лук кепкою, кедами і сумкою через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ОДЯГ ВЗУТТЯ БІЛОРУСЬ (@__shopping_rb__)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей