Лайм

7 стильних суконь з відкритими плечима: як і з чим носити трендову модель літа

У такому вбранні кожна дівчина почуватиме себе королевою

Літо - найкращий час для романтичних зустрічей і довгих прогулянок із друзями. І, звичайно ж, сезон суконь, адже саме цей одяг найбільше підходить для спекотних літніх днів і теплих вечорів. Якщо ви вже пригледіли кілька моделей у сільському стилі, радимо також звернути увагу на сукні з відкритими плечима. theLime зробив для вас добірку з найбільш трендовими фасонами, а також рекомендаціями, з чим їх поєднувати.

Для створення повсякденного луку підійде плаття міді в горошок молочного відтінку. Таку сукню можна одягнути і в офіс (якщо у вас немає строгого дрес-коду), і на прогулянку. Щоб надати образу жіночності, можна приспустити рукави і кокетливо оголити плечі. Доповнять лук зручні кросівки і маленька сумочка в тон до вбрання.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг Україна (@ ladysdress.ua)

Ще один варіант на літо - сукня з квітковим принтом і відкритими плечима. З нею можна створити як ніжні, так і досить зухвалі образи. Щоб виділитися з сірого натовпу і зіграти на контрасті, надягайте таке вбрання й грубі черевики на масивній підошві. А якщо ви хочете створити більш романтичний образ - доповніть наряд босоніжками або класичними туфлями-човниками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення користувачем @cappuccino__shop

Для світського заходу вибирайте однотонну сукню з корсетом і відкритими плечима. Доповнять образ непомітні прикраси, босоніжки на високих підборах і маленька сумочка-клатч.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ошатна жіночий одяг (@ledys_dress)

Ще один варіант, як носити сукню з відкритими плечима - на пляж. Ви можете скласти з нею як традиційний пляжний образ (доповнивши наряд капцями на низькому ходу і солом'яним капелюхом), так і лук для фотосесії. Для цього підберіть до нього аксесуари, в'язану сумку і чоботи-козаки пісочного відтінку.

Також в гардеробі кожної дівчини повинно бути плаття, що ідеально підкреслює її талію і декольте. Вибирайте наряд з великим квітковим принтом, декором у вигляді гудзиків і невеликими рукавами-ліхтариками, які можна приспустити і оголити плечі. А доповнять лук шльопанці на підборах і невелика сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ошатна жіночий одяг (@ledys_dress)

Також пригляньте сукню міні з шифону та з відкритими плечима. Одягнути її можна як на пляжну вечірку, так і на прогулянку в парк у спекотний день. Доповнять лук босоніжки або шльопанці та сумка-шопер.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@modno_magazine)

Ще один зручний варіант на літо - довга бавовняна сукня на кнопках, з рукавами і відкритими плечима. Нестандартний крій рукава буде привертати увагу оточуючих. Ви можете доповнити лук прикрасою на шиї або масивними сережками. І вибрати відповідне взуття - або зручні кеди, або жіночні босоніжки на шпильці.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Шоурум женскоі̆ Одягу (@astifleur)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору