Лайм

Класичні жіночі шорти для офісу та зустрічей: 7 легких і стильних образів на літо

Така річ врятує у спекотні дні

Якщо спекотні літні дні ви проводите не на морському узбережжі, а в міських джунглях, саме час подбати про стильний і комфортний гардероб. Природно, це можуть бути сукні та сарафани з льону, а також строгі шорти у класичному стилі. theLimе підібрав для вас кілька ідей, з чим їх носити, щоб виглядати бездоганно.

Для офісних луків найкраще підійдуть подовжені шорти-бермуди із завищеною посадкою. Поєднувати їх можна з блузами, сорочками та жакетами. Наприклад, придбайте бежевий костюм, що складається із строгих шортів та укороченого піджака. Доповніть образ невеликою сумкою з ручкою у вигляді ланцюжка і босоніжками на підборах.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Стиліст НАТАЛІЯ ТОКАР (@strategyofstyle)

Якщо у вас в офісі немає строгого дрес-коду, такі шорти можна носити і з топом. Можна створити як total look, там і підібрати бермуди яскравого кольору і аксесуари до них.

Ще один варіант - з укороченими шортами. Одягайте таку річ із майкою, подовженим піджаком оверсайз і босоніжками на високих підборах. Доповніть лук елегантною сумочкою-клатчем.

Для повсякденного образу виберіть шорти-бермуди небесного-блакитного відтінку. Носити їх можна з футболкою і сорочкою. Якщо ви хочете створити більш строгий образ - доповніть лук закритим взуттям (наприклад, балетками, туфлями-човниками або лоферами). А якщо більш демократичний - зручні капці на корковій підошві також відмінно підійдуть до них.

Для важливих заходів або переговорів пригляньте шорти-бермуди з костюмної тканини в клітинку. Поєднувати таку річ можна з піджаком з такого самого матеріалу, однотонною футболкою і босоніжками на стійкому каблуці. А доповнить лук класична сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Жіночий одяг в СПб (@ elislalis.spb)

Ще один варіант - шорти в яскраво-синьому відтінку. Цей варіант більше підійде для вечірніх луків, коли після роботи заплановано ще побачення або вихід у світ. Одягайте такі шорти з білою блузою, а зверху недбало накиньте кардиган. Доповнять образ дорогі аксесуари - пояс, сумка, прикраси й елегантні туфлі.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення БЕРЕЗКА магазин одягу (@ berezka24_ua)

З шортами-бермудами можна створити і образ в стилі casual. В цьому випадку надягайте їх із футболкою і зручними кросівками, а також не забудьте взяти невелику сумочку з найнеобхіднішим.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг Взуття Білорусь (@ lucky_shop.minsk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору