Лайм

Штани з квітковим принтом повернулися в тренди: 8 стильних моделей під піджак і легкий топ

Урізноманітніть свій гардероб стильною річчю

Влітку кожного дня хочеться виглядати по-різному. І якщо ви вже підібрали кілька луків із улюбленими джинсами, урізноманітніть свої образи брюками з квітковим принтом. theLime ділиться з вами ідеями, з чим їх можна поєднувати в цьому сезоні.

Для святкового луку підберіть брюки з яскравим квітковим принтом, які доповнять однотонний топ-хальтер і босоніжки на високих підборах. До цього образу підійдуть масивні прикраси і маленька сумочка-клатч.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Roxanne @roxannefashionhouse)

Ще один варіант - широкі брюки-палаццо шоколадного кольору з дрібним квітковим малюнком. Носити їх можна як із блузою з такої ж тканини, так і з футболкою контрастного кольору. Доповнять лук сандалі на масивній підошві та плетена сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення LESEL дізаі̆нерская одяг (@leselofficial)

А для офісного луку підійдуть чорні завужені брюки з квітковим принтом. Одягайте їх, наприклад, з однотонною блузою з воланами на рукавах. А доповніть образ шкіряною сумкою і яскравими мюлямі.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Маруся Нізовской (@nizovskaya_marusia)

Ще один варіант - брючний костюм із великим квітковим принтом. Ви можете носити штани як з подовженим піджаком, так і доповнивши верх річчю іншого кольору, наприклад, однотонною блузою. Одягайте такий комплект зі зручними лоферами або ж із босоніжками на високих підборах.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@topnine_store)

Для вечірки з подругами підберіть білі штани з квітковим візерунком. Доповніть їх блузою з об'ємними рукавами, а також класичними туфлями-човниками і невеликою сумкою.

У брюках із квітковим принтом можна відправитися і на пляж. Для цього підберіть модель зі струмуючої тканини, а доповніть лук білою подовженою сорочкою і зручними капцями.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Cathi Rae (@cathirae)

Ще один варіант - штани з квітковим принтом і завищеною лінією талії. Одягайте їх із однотонним топом на ґудзиках і з рукавами-ліхтариками. Доповніть лук взуттям на підборах і шкіряною сумкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@hello_itsmomo)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору