Лайм

Як носити шовкові шорти на резинці та не виглядати безглуздо: 7 стильних луків на літо

У цих шортах можна відправитися як на пляж, так і на вечірку

Спекотне літо вже повністю вступило в свої права. І перед багатьма модницями стоїть непросте завдання - як одягатися одночасно і стильно, і комфортно. Якщо ви вже пригледіли на літо шорти карго, радимо також урізноманітнити гардероб шовковими шортами на резинці. theLime ділиться з вами підбіркою луків з такими шортами.

Для неформальної зустрічі можна вибрати яскравий костюм, що складається з шовкових шортів з резинкою контрастного кольору і блузи в піжамному стилі. Доповнять лук туфлі-човники на високих підборах, маленька сумка і аксесуар на голові у вигляді обруча.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Інтернет магазин LFM (@luxury_fashion_msk)

Ще один варіант - подовжені шовкові шорти вільного крою з яскравим принтом. Носити таку річ можна з однотонною футболкою або топом. Якщо ви вибрали шорти з високою талією, верх можна заправити в них. Доповнять лук зручні кросівки або кеди.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ОДЯГ СПбКОСТЮМИПЛАТЬЯ (@antonova_spb)

На подив з шовковими шортами можна скласти і офісний лук - якщо, звичайно, у вашій організації немає строгого дрес-коду. Одягайте улюблену бавовняну блузу і шовкові шорти, а доповнять лук туфлі на високих підборах.

Ще один варіант на літо - шовкові шорти на резинці, які можна носити з топом і блузою, зав'язавши її вузлом. Такий лук відмінно підійде як для пляжного відпочинку, так і для прогулянки в парку. Доповнять образ солом'яний капелюх і шльопанці на низькому ходу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Цвєткова одяг (@lepestok_moda)

Ще один варіант - у вигляді шовкового комбінезона із завищеною лінією талії і широкою резинкою на поясі. Це універсальний варіант, коли немає часу на підбір ідеального верху і низу. Варто тільки одягти улюблені босоніжки на плоскому ходу, взяти маленьку сумочку та йти у справах.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Шовк, льон, бавовна, шерсть (@ settes.store)

Для повсякденного луку можна вибрати однотонну футболку оверсайз і шовкові шорти. Доповнять образ аксесуари контрастного кольору і маленька сумочка-клатч.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ohzuza_Russia (@ohzuza_russia)

А для пляжної вечірки або літнього свята можна вибрати стильний костюм з тропічним принтом, що складається із шовкових шортів з рюшами і топа з рукавом три чверті та глибоким декольте. Доповніть лук взуттям на високих підборах і яскравою сумочкою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MARMELLO DRIATTI (@marmellodriatti)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору