Лайм

9 стильних вітрівок на прохолодний жовтень: які кольори та принти будуть у моді

Така річ точно має бути в гардеробі кожної дівчини

Вересень тішить по-справжньому теплою і навіть спекотною погодою, тому чимало модниць ще й не думали ховати літні речі на верхні полиці шафи. Але вже не за горами перші прохолодні дні, на які вам точно знадобляться пухові жилетки або ж стильні куртки. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими моделями вітрівок цього сезону.

Для повсякденних луків пригляньте однотонну вітрівку з капюшоном та манжетами на резинці. Виграшно виглядатиме модель у пастельних тонах, наприклад, ніжно-блакитна, бежева або рожева. Одягайте таку куртку з прямими джинсами, панамою і білими кросівками. А доповнить лук невелика сумка-бананка.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@roma_nova_shop)

Ще один стильний варіант на осінь - вітрівка-анорак. Ця модель відрізняється від традиційного фасону вітрівки тим, що блискавка на ній розстібається не до кінця, а тільки до рівня грудей. Пригляньте таку куртку в чорному кольорі, щоб носити з білими лонгслівами і брюками. Доповнять лук білі кеди і рюкзак.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення YOUR FASHION LOOK (@yourr_fashion_look_)

Для образів у стилі casual підберіть стильну куртку з тканини з металевим відтінком. Одягайте її з чорними класичними брюками, лоферами і бейсболкою. Лінію талії підкресліть поясом із написами і доповніть лук сумочкою-клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення LIU JO Lviv (@liujo_lviv)

Для більш спортивних луків пригляньте двобарвну чорно-білу куртку, яку можна носити з брюками-карго і кросівками на масивній підошві. Також з такою курткою можна створити повсякденний образ, одягнувши шкіряні легінси та грубі черевики.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення СУКНІ ДЖИНСИ КОСТЮМИ (@veronika_makarova_shop)

Ще один варіант на осінь - бежево-блакитна вітрівка вільного крою з вітрозахисною планкою спереду і капюшоном. Носити її можна як із брюками, так і зі спідницями або сукнями. Доповніть лук зручним взуттям і невеликим клатчем через плече.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення І те, і інше (@ both.onlinestore)

Урізноманітнить осінні луки стильна вітрівка оверсайз. На осінь ви можете вибрати модель у яскравому кольорі, наприклад, зелену або малинову. Одягайте її із синіми джинсами, білим лонгслівом, кросівками і кепкою-бейсболкою. Доповнить лук сумка-шопер.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Одяг YOUR LINE (@your_line_ua_)

А для тих модниць, які люблять незвичні речі, радимо доглянути вітрівку з так званим шаховим принтом. Носити її можна з топами і джинсами, а доповнити лук маленьким клатчем.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Brendshop (@ fashion_shop2609)

Також варто звернути увагу і на вкорочену вітрівку. Одягайте її зі спортивними штанами з високою лінією талії, водолазкою і зручним взуттям. Доповніть лук непомітними аксесуарами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@vilurstore)

Ще один варіант - подовжена вітровка в стилі street style з об'ємними рукавами і затяжками в області талії. Носити її можна з легінсами і спортивним взуттям, а доповнити лук сумкою через плече.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Amaia Одяг Новосибірськ (@ amaia_nsk_54)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно