Лайм

Пальто і кросівки: 9 стильних комбінацій на прохолодну осінь

Експериментуйте і сміливо носіть пальто з кросівками

Комбінація пальто і кросівки вже давно перестала бути знаком поганого смаку. Вже кілька сезонів поспіль поєднання елегантного та спортивного стилю не втрачає своєї актуальності. Цей тренд відрізняється зручністю та комфортом, а також кількістю ідей по створенню модного аутфіту. Кілька модних поєднань на прохолодний вересень - далі в нашій добірці.

Пальто - найпопулярніший модний жіночий одяг на осінь, а кросівки наповнюють гардероб кожної дівчини. Якщо грамотно з'єднати ці дві речі, то вийде дуже непоганий тандем. Найкраще поєднується зі спортивним взуттям пальто вільного крою: прінтоване або однотонне - неважливо.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кросівки можна підбирати як під верхній одяг, так і під основний наряд чи деталі образу. Головне, щоб всі кольори між собою поєднувалися. В якості додаткових елементів можна використовувати всілякі аксесуари: кепки, капелюшки, шарфи, сонцезахисні окуляри та ремені.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сьогодні допускається носити пальто зі спортивним костюмом, а під нього якнайкраще підходить відповідне взуття - кросівки. А поєднання цих трьох речей в одному образі - ультрасучасний та безпрограшний варіант.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікавим варіантом виходить ансамбль з джинсами. Штани з деніму можуть бути різних фасонів, а ось верх має гармоніювати з пальто: якщо воно в клітинку, то, наприклад, гольф, повинен бути з однотонної тканини. І навпаки.

Фото: pinterest.com

  • Які фасони та кольори пальто в тренді цієї осені - читайте в матеріалі theLime. Ми зробили для вас добірку з актуальними моделями цього сезону.
  • Раніше ми розповіли, які моделі стильних кардиганів підібрати на прохолодний вересень. З цією річчю можна створити величезну кількість образів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому на кущах полуниці після цвітіння немає ягід: причини, про які мало хто знає

Через які поширені причини кущі полуниці можуть не плодоносити після цвітіння, а також у яких випадках можна допомогти рослинам

Рецепт львівського сирника, який завжди вдається: як приготувати з лимонною цедрою і шоколадом

Як у домашніх умовах приготувати десерт львівський сирник із кисломолочного сиру, щоб урізноманітнити звичне меню та побалувати близьких  

Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші

Астрологи назвали найхитріші знаки Зодіаку – Скорпіон, Близнюки, Риби