Лайм

З чим цієї зими носити дублянку і які моделі ще не вийшли з моди

Навіть у морози можна виглядати стильно

Напередодні довгої зими чимало модниць вже почали оновлювати свій гардероб. І якщо ви вже приглянули трендову модель теплих штанів, підберіть до неї дублянку, яка зігріє навіть у найсуворіші морози. theLime вирішив розповісти докладніше, які фасони дублянок зараз у моді та з чим їх носити.

Найпопулярніша модель дублянки - авіатор або, як її ще називають, пілот. Її довжина - до середини стегна або трохи нижче, а також вона має вільний крій, комір і подібна до шкіряних курток-косух. З таким верхнім одягом можна створити величезну кількість стильних образів. Наприклад, надягайте світлі штани, в'язаний светр-водолазку та високі чоботи. Доповніть лук дублянкою пудрового кольору, а також бейсболкою та рюкзаком у тон.

Переглянути цей допис до Instagram

Українські бренді (@whitepikeua_shop)

Ще один стильний варіант - укорочена дублянка-авіатор. Носити її можна з широкими джинсами та теплою водолазкою, а доповнити лук – невеликим стильним клатчем. Якщо на вулиці дуже холодно – подбайте також про якісну термобілизну.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧИЙ ОДЯГ Україна (@eireen_shop.ua)

Якщо ви полюбляєте нестандартні моделі - пригляньте дублянку-трансформер із низом, що відстібається. Таким чином ви отримаєте відразу два варіанти верхнього одягу, з якими можна створити більшу кількість луків. Одягайте щільні колготи і шкіряні шорти, улюблений светр, а зверху накиньте дублянку. Доповніть образ чоботами-ботфортами та сумкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення VITALINA IVA (@vitalinaiva)

Ще один креативний варіант – двостороння дублянка. Носити її можна з чорними джинсами прямого крою та теплим світшотом або водолазкою. Доповніть лук стильним клатчем, грубими черевиками та кепі.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг та взуття класу люкс (@intashop_milanafrolova_)

Також на піку популярності укорочені дублянки - такий варіант підійде для модниць, які не бояться холоду або в основному пересуваються за допомогою особистого транспорту. Одягайте шкіряні брюки-палаццо з високою посадкою, білий лонгслів і вкорочену дублянку. Доповніть лук черевиками на шнурівці та місткою сумкою-шопером.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг для тебе(@stylish.bow)

Ще один варіант дублянки – з глянцевої шкіри. Носити її можна з поясом, що візуально підкреслить лінію талії, як із джинсами, так і зі спідницями міді. Доповніть образ черевиками на масивній підошві або елегантними ботильйонами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг ІТАЛІЯ (@_nicole_moda_)

А для розслабленого луку вихідного дня пригляньте подовжену дублянку-авіатор у кольорі капучіно. Під неї надягайте спортивні штани на флісі та худі з капюшоном, а також утеплені кросівки або уггі.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Купуй українськежінічний одяг (@airos_shop)

А тим модницям, які на перше місце при виборі верхнього одягу ставлять комфорт, радимо приглянути дублянку в стилі оверсайз. Носити її можна як зі джинсами, спортивними штанами та лосинами, так і зі спідницями та сукнями. Під кожен образ підберіть відповідні аксесуари та взуття.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ДУБЛЕНКИ ПУХОВИКИ ПАРКИ (@primashop.ua)

  • Раніше ми розповіли, які моделі хутряного пальта приглянути на зиму, щоб не виглядати пафосно.
  • Читайте також на theLime, як вибрати якісний пуховик на зиму та впізнати дешевку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості