Лайм

4 кольори цієї зими: які відтінки одягу та манікюру будуть у моді

У трендах залишаються як спокійні, так і насичені кольори

Напередодні нового сезону чимало модниць почали підбирати образи і колір лаку відповідно до останніх віянь. І якщо рік тому найбільш трендовими вважалися сірий і жовтий відтінки, то зараз варто віддавати перевагу більш насиченим. theLime розбирався, якими кольорами слід урізноманітнити свій гардероб.

Коричневий

Щоденні луки можна доповнити деревним відтінком коричневого під назвою Root Beer. Це можуть бути як образи, повністю складені на основі одного кольору, так і скомбіновані з речами синього, зеленого або жовтого відтінку.

Цей колір також можна вибрати як покриття для нігтів. Для тих, хто не любить експериментувати, підійде однотонний манікюр, а для всіх інших радимо урізноманітнити такий манікюр яскравими мазками, наклейками або стемпінгом контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Північна Салтівка (@romanova_nails_kh)

Червоний

У трендах зими-2022 вогненний відтінок червоного (Fire Whirl). Такий колір відрізняється універсальністю, адже підходить і блондинкам, і брюнеткам. У повсякденних луках радимо комбінувати його з білим та чорним, а для виходу у світ підійдуть поєднання з кремово-білим, коричневим, зеленим та темно-синім.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Astrid Dinnissen (@mooimetmooizo)

Червоний колір манікюру завжди популярний, а зараз актуальний як ніколи. Якщо ви не хочете робити однотонне покриття, урізноманітніть його дизайном із написами та наклейками контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРЮМОР м Покров (@vshivkova_nails)

Оливковий

Також у тренді коричнево-зелений відтінок під назвою Olive Branch. Можна вибрати сукню або теплий светр такого кольору або розбавити образ яскравою сумкою. Цей насичений відтінок точно виділятиметься на тлі сірості зими.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг та взуття Єйськ (@odezhdaeisk)

Манікюр оливкового кольору можна розбавити анімалістичним принтом, наприклад, з імітацією смужок зебри. Якщо ви не готові до таких радикальних експериментів – поєднуйте його з бежевим, чорним чи оранжевим.

Бежевий

Класика завжди у моді. Це стосується бежевого кольору, особливо його відтінку під назвою Soybean, який також очолить модні тренди зими 2022-го. Ви можете підібрати total look у цій гамі або поєднати його з білим, чорним, сірим.


Переглянути цей допис до Instagram

Сервіс з підбору тканин (@set_for_sew_tkani)

Манікюр у нюдових відтінках ось уже кілька сезонів поспіль знаходиться на піку популярності. Якщо однотонне покриття викликає нудьгу, урізноманітніть його матовим топом та хвилястими лініями контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРПЕДИКЮРКОРОЛЬОВ (@_nails_el)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору