Лайм

Як виглядають наймодніші короткі пуховики сезону: 9 моделей на всі випадки життя

З ними можна скласти чимало цікавих образів

На календарі – 1 грудня, а це означає, що зима остаточно вступила у свої права та настав час утеплюватися. І якщо ви вже приглянули на цей сезон об'ємну кольорову шубу, підберіть також один або кілька коротких пуховиків. theLime ділиться з вами рекомендаціями, які моделі в тренді та з чим їх носити.

Для повсякденного луку підберіть короткий пуховик із коміром-стійкою, який можна носити з джинсами-"варенками", теплим светром та грубими черевиками на шнурівці. Це може бути модель універсального чорного кольору, або яскравого. Доповніть образ шапкою та рукавичками в тон до куртки.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Black Band brand (@black_band_7)

Для розслабленого луку вихідного дня надягайте тепле худі та спортивні штани на флісі, а поверх накиньте короткий пуховик із капюшоном. Доповніть його теплими уггами та невеликим рюкзаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ВИРОБНИЦТВО ЖІНОЧОГО ОДЯГУ (@mkfashion_official_)

Якщо ви любите все нестандартне, пригляньте короткий пуховик із принтом у "гусячу лапку". Носити його можна як із діловими образами, так і зі спортивними штанами та толстовками. Доповніть лук відповідним взуттям - зручними ботильйонами або утепленими кросівками.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення LoreLine (@loreline_shop)

Ще один варіант – оверсайз-пуховик із можливістю регулювати лінію талії. Одягайте блузу, теплий кардиган, розкльошені штани з розрізами внизу, черевики на тракторній підошві та зверху пуховик. Доповніть образ шарфом або палантином, а також сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення BURLO (@burlo_official)

Також можна підібрати пуховик з оздобленням з еко-хутра. Носити його можна зі спортивними костюмами або джинсами та светрами. Доповніть образ черевиками-"мартінсами", клатчем через плече та теплою панамою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одягЖіночий одяг (@modnyy.sklep)

Ще один стильний варіант – пуховик кольору металік. Одягайте лосини з еко-шкіри, водолазку, а також високі чоботи-ботфорти. Доповніть лук пуховиком перламутрового відтінку з об'ємним капюшоном та сумкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Взуття (@modnonvk)

Як і раніше, залишаються в трендах короткі пуховики з еко-шкіри. Це може бути модель з коміром-стійкою і без капюшона, так і з ним. Носити їх можна із класичними брюками, улюбленими джинсами, а також теплими сукнями. Для повсякденного луку підберіть короткий пуховик кавового відтінку, а сумку, взуття та штани – чорного.

Переглянути цей допис до Instagram

ЖЕНСЬКИЙ ОДЯГ ВЗУТТЯ (@fashion_shop__ua_)

Ще один варіант з еко-шкіри – на ґудзиках та з поясом контрастного кольору. З ним можна скласти багато стильних луків. Наприклад, надягайте легінси, светр-туніку, чоботи-труби і такий пуховик. Доповніть образ теплою панамою або в тон до куртки, або контрастного кольору і невеликим клатчем.

Також у моді тваринні або, як їх ще називають, анімалістичні принти. Тому короткий пуховик із принтом-імітацією смужок зебри урізноманітнить повсякденні образи з джинсами та брюками. Підберіть аксесуари в тон до куртки або контрастного яскравого кольору.

Переглянути цей допис до Instagram

Інтернет-магазин (@your_boutique_online)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору