Лайм

У чому зустрічають зиму француженки: 8 стильних образів на сезон

Вони віддають перевагу простоті та елегантності

Напередодні зими чимало дівчат зайнялися підбором нових образів у трендових кольорах та з різними аксесуарами. Але якщо ви все ще шукаєте свій стиль, радимо звернути увагу на те, як одягаються француженки, яких прийнято вважати іконами моди. theLime ділиться з вами варіантами луків у французькому стилі.

Простота, витонченість, універсальність та сексуальність – основні складові повсякденного стилю представниць прекрасної статі Франції. В одязі вони обирать дорогі тканини, простий крій, чорно-білу гаму і пастельні відтінки, брендові аксесуари, а також не женуться за кількістю, віддаючи перевагу якості.

Для повсякденного луку підійдуть вузькі чорні штани та светр із контрастними горизонтальними смугами, що імітує улюблені француженками тільники. Доповнять образ ботильйони на невеликому підборі, укорочене пальто-"авіатор" бежевого кольору та шкіряна сумка.


Переглянути цей допис до Instagram

Розповсюдження Fanny Holistic Health (@fannyveyrac_huget)

Також у гардеробі практично кожної мешканки Парижа є пальто у клітинку чи "гусячу лапку". Одягайте джинси-кюлоти та теплий светр, а поверх накиньте таке пальто. Доповнять лук аксесуари бордового кольору – взуття, пояс та клатч.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Jeanne (@jeannedamas)

Француженки полюбляють універсальність, тому двостороння коротка дублянка - саме та річ, яка завжди доповнить гардероб у французькому стилі. У тепліші дні надягайте під неї вузькі джинси та кеди, а в холодні подбайте про термобілизну та черевики. Доповніть образ невеликою сумкою через плече та головним убором.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Adenorah (@annelauremais)

Якщо ви хочете виглядати як справжня француженка, пригляньте чорне довге пальто вільного крою. Носити його необов'язково з маленькою чорною сукнею та туфлями-човниками. Щоб створити стильний повсякденний образ, одягайте улюблені джинси, светр та уггі. Доповніть лук класичною шкіряною сумкою, шарфом на шиї та трендовою теплою кепкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Camille Charriere (@camillecharriere)

І навіть для виходу у світ француженки не завжди вибирають сукні та спідниці, а віддають перевагу зручності – тобто брюкам, светрам і топам. Одягайте улюблені блакитні джинси та чорну водолазку з коротким рукавом, а поверх накиньте тепле пальто. Доповніть лук стильним взуттям із квадратним носком і каблуком-чарочкою, а також брендовою сумкою, на яку пов'яжіть шовкову хустку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @lestylealafrancaise

Ще один варіант на кожен день – вузькі джинси, чорні ботильйони та біле пальто. Здавалося б, що може бути простіше? Але не все так просто – цей образ має свою особливість. А саме – маленьку сумку із принтом зебри, яка збирає всі речі в єдиний лук.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Adenorah (@annelauremais)

Більшість француженок ретельно стежать за своєю фігурою, тому можуть похвалитися стрункими ногами та осиною талією. Вони не соромляться демонструвати свою жіночність та сексуальність. Тому для походу на вечірку можна повторити лук, що складається з костюма з укороченим жакетом та короткими шортами, а також блузи. Доповнити його потрібно непомітними прикрасами, брендовою сумкою та довгим пальтом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @lestylealafrancaise

А якщо ви хочете підкреслити одягом свою романтичну натуру – візьміть до уваги наступний образ. Одягайте спідницю міні та довгий кардиган у "гусячу лапку" із золотистими гудзиками. Доповніть лук капроновими колготками з візерунком, ботильйонами з квадратним носком та об'ємним беретом. Як верхній одяг підберіть пальто або стьобаний пуховик.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @lestylealafrancaise

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору