Лайм

Як виглядають наймодніші в'язані речі цієї зими – 9 образів на кожен день

У такому одязі ви точно не замерзнете

Морозна зима повністю вступила у свої права, а це означає, що настав час утеплитися ще більше. І якщо ви вже підібрали варіанти верхнього одягу на цей сезон, радимо також приглянути в'язані речі. theLime ділиться з вами ідеями, з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно.

Для повсякденних луків радимо приглянути светр молочного кольору у велику в'язку з косами. Родзинкою цієї моделі стане вплетення ниток контрастного кольору. Носити його можна як із джинсами та брюками, так і зі спідницями. Доповніть образ чоботами-трубами та короткою дублянкою-авіатором та вирушайте у справах.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Про в'язання з гумором Я Ася (@uyutnoeteplo)

Якщо ви хочете виділятися, підберіть укорочений светр із декором у вигляді об'ємних шишок. Одягайте під нього міні-спідницю з еко-шкіри, високі чоботи на підборах і тепле пальто. Не забудьте про аксесуари, щоб утеплитись.

Переглянути цей допис до Instagram

СТИЛЬНЕ В'ЯЗАННЯ НА ЗАМОВЛЕННЯ (@supertanyamama)

Для створення стильного луку підберіть в'язаний кардиган-сукню із топом. Рельєфна в'язка та масивні рукави нададуть образу романтичності та жіночності. Доповніть образ чоботями-трубами на масивній підошві, довгим пуховиком та сумочкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Modnyilook (@irinka.shop)

Ще один варіант, чим утеплитися взимку, - в'язаний жилет із картатим принтом. Одягайте шкіряну спідницю міні, білу блузу в стилі оверсайз, а поверх неї – жилетку. Доповніть лук чоботами-ботфортами та невеликим рюкзаком. Зверху накиньте шубу з еко-хутра, яка завершить весь образ.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення КупальникиВзуттяОдяг (@crazy_shop_od)

Для поїздки за місто підійде в'язаний костюм у рубчик, що складається з розкльошених штанів та кардигану на великих ґудзиках. Доповніть образ грубими черевиками або утепленими кросівками, рюкзаком та дублянкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Москва (@uzao_style)

Для створення романтичного образу пригляньте однотонне в'язане плаття на запах. Така модель підкреслить зону декольте та візуально подовжить шию. Доповніть лук ботильйонами та маленьким клатчем, а як верхній одяг виберіть пальто або стьобану куртку.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Woolplace (@wool_place_)

Ще один безпрограшний варіант на холодну пору року – це в'язаний кардиган. Одягайте улюблені джинси, білу водолазку або сорочку, а зверху накиньте кардиган з об'ємними рукавами та із "шишечками". Доповніть стильний лук грубими черевиками на шнурівці, капелюхом із полями та сумкою-шопером.

Переглянути цей допис до Instagram

Карді Шапки Сумки (@nitochkame)

В'язані шапки, шарфи, рукавички та рукавиці – це речі, без яких не обійтися взимку. Тож радимо підібрати кілька небанальних варіантів. Наприклад, в'язану шапку-вушанку. Надягайте її зі стьобаним пальтом, черевиками-"мартінсами" та об'ємною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюдження Сумки Шапки Шарфи Панамі (@by_n_shop)

Ще один варіант – в'язаний комплект з ангори. Одягайте штани з еко-шкіри, светр із високим горлом, шубу тедді, а зверху утепліться шапкою та об'ємним палантином. Доповніть лук грубими черевиками та клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюдження Сумки Шапки Шарфи Панамі (@by_n_shop)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору