Лайм

Як виглядають наймодніші светри цієї зими: 8 моделей із високим горлом

Урізноманітніть свої повсякденні образи

Взимку не так багато варіантів, ніж урізноманітнити повсякденні образи. І якщо ви вже знаєте, як правильно вибрати зимові чоботи, пригляньте на сезон кілька теплих светрів. theLime підібрав для вас кілька трендових моделей та рекомендації, з чим їх поєднувати.

Для стильних повсякденних луків підберіть светр із високим горлом гірчичного кольору. Одягайте його з чорними брюками-палаццо та взуттям на високому підборі. Доповніть образ короткою дублянкою та шкіряною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Шоурум жіночого одягу (@pti4karoom)

Ще один трендовий варіант – светр із замком на комірі. Виберіть яскраву модель кольору фуксії або зеленої трави, щоб підняти собі настрій навіть у похмурий день. Носити його можна з брюками з еко-шкіри та чоботами на платформі. Доповніть образ пуховиком або паркою та невеликим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення СВІТ ЖІНОЧОГО ОДЯГУ (@numo_vdiahny_ua)

Якщо у вашому гардеробі багато однотонних моделей, пригляньте светр оверсайз у горизонтальну смужку та з розрізами з боків. Одягайте лосини зі штучної шкіри, утеплені кросівки та пальто. Доповніть лук капелюхом з полями та невеликою сумкою через плече.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг (@your_dream_boss)

Ще один варіант – светр у рубчик з декоративними гудзиками. Таку модель можна заправити в штани або спідницю-олівець, а зверху накинути піджак. Доповніть образ високими чоботами на підборах, хутряним пальтом та шкіряною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ (@dina_shop.07)

Для стильного луку підберіть светр із високим горлом, спущеною лінією плеча та геометричним принтом. Така модель буде стильно виглядати з брюками з еко-шкіри, чоботами-трубами та теплою панамою. Доповніть образ пуховиком та невеликим рюкзаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Malinkastore (@m.alinka_store)

Також можна створити трендовий лук, що складається з білих штанів, тонкого светра з високим горлом і сорочки у клітинку, одягненої поверх нього. Доповніть образ черевиками на шнурівці та сумкою в тон до светра, а також капелюхом із полями або теплою панамою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Інтернет-магазин одягу (@how_trendy_)

Ще один варіант, який точно повинен бути в зимовому гардеробі кожної модниці, светр-туніка. Носити його можна з легінсами або щільними колготками. Доповніть лук гаманцем-поясом, теплими уггами та шубою тедді.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення МОДНИЙ ОДЯГ НА ЗАМОВЛЕННЯ ПЕНЗА (@ol.shop_58)

А для тих, хто любить виділятися із сірої маси, радимо звернути увагу на светр із великою в'язкою та бахромою. Одягайте улюблені джинси і такий светр, а зверху накиньте пальто. Доповнять лук ботильйони та кольорова шуба з еко-хутра.

Переглянути цей допис до Instagram

ITALY ShowROOM (@showrooms_eleny)

  • Раніше ми розповіли, як зібрати 5 зимових образів у стилі Кейт Міддлтон.
  • Читайте також на theLime, з чим цієї зими носити дублянку і які моделі ще не вийшли з моди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору