Лайм

Як вибрати трикотажну сукню, яка не буде повнити: прості лайфхаки

Така сукня має бути в гардеробі кожної модниці

Зима – найкращий час для експериментів із гардеробом. І якщо ви вже склали декілька образів із наймоднішими брюками та светрами, радимо також доповнити свої луки трикотажною сукнею. theLime вирішив поділитися з вами простими рекомендаціями, як її вибрати, щоб підкреслити свої переваги та приховати недоліки.

Вирушаючи в магазин, насамперед необхідно реалістично оцінити стан своєї фігури. Якщо у вас немає проблем із зайвою вагою, можна приглянути абсолютно будь-яку модель з будь-якого матеріалу. До речі, сукні з тонких, еластичних тканин набувають форми тіла, підкреслюючи на ньому будь-яку нерівність. Однак якщо ваші параметри не ідеальні, віддайте перевагу сукням із щільного матеріалу. Як варіант, це може бути навіть вбрання з ефектом, що стягує, яке точно приховає всі вади.

Фото: instagram.com/style.fashion.shop

Універсальний варіант для повсякденних луків - однотонна сукня. Найкраще підібрати щось білого, сірого, бежевого, синього, коричневого чи чорного кольору. Якщо ви - тендітна панночка, вибирайте світлі відтінки, а якщо ваші форми вам трохи не подобаються, краще віддати перевагу темним кольорам. Такі сукні відмінно поєднуються як із пуховиками та пальтами взимку, так і з джинсовими, замшевими та шкіряними куртками навесні.

Фото: instagram.com/shop_lily_boutique

А ось сукня з принтом - навпаки, додасть непотрібний об'єм і візуально збільшить силует. Тому панночкам з пишними формами від такої покупки варто відмовитися. Дівчатам, які носять розмір одягу L і більше, у жодному разі не можна одягати сукні з величезним квітковим принтом, тваринним, а також речі з горизонтальними смугами.

Фото: instagram.com/valen.tina_odezhda

Візуально додають стункості та додають зросту сукні в рубчик. Смужки при цьому повинні бути не надто широкими та не надто частими. Як відомо, витягнути силует допоможуть вертикальні смуги на трикотажній сукні.

Фото: instagram.com/stilnaya_shtushka

При виборі такої сукні також краще віддати перевагу моделям вільного або напівприлеглого крою - так як обтягуючі будуть сковувати рухи. Більше того, таке вбрання здатне підкреслити всі недоліки фігури, навіть найменші складки на животі.

Фото: instagram.com/na.stile.ua

Для того, щоб зробити нижню частину тіла стрункішою і підкреслити довжину ніг, зверніть увагу на сукні з розрізами. За рахунок асиметрії вони добре скоригують фігуру і подовжать силует.

Фото: instagram.com/odezhda.bestijaa1

Якщо ви - володарка досить пишних форм, варто віддати перевагу асиметричним моделям - наприклад, платтям із завищеним подолом спереду або через одне плече. Незвичний крій відверне увагу від проблемних зон фігури, а вертикальна напрямна сукні додасть більше стрункості.

Фото: instagram.com/olgidamoda

Особливу увагу при виборі трикотажної сукні слід приділити матеріалу. Безпрограшним варіантом для повсякденних луків узимку будуть сукні з натуральних тканин – наприклад, альпаки, ангори чи кашеміру. Однак такі речі стоять недешево, а також за ними потрібно ретельно доглядати, щоб вони не втратили зовнішній вигляд, до того ж пухнастий ворс також може додавати зайвих кілограмів. В якості альтернативи зверніть увагу на моделі з вовни з невеликою домішкою синтетики. У таких сукнях буде комфортно і тепло взимку, вони чудово сідають по фігурі, а також невибагливі у догляді.

Фото: instagram.com/fashion_la_moda_in_ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору